Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 20 februari 2013

En dat is 2

Vandaag ging Jibin voor de tweede keer oefenen en hij had er niet zoveel zin in. MaJin gaf echter het goede voorbeeld en al snel had ook ons mannetje zijn schooltas op zijn rug en konden we vertrekken. Eenmaal in de klas gaf hij aan dat hij naar papa wilde, maar ik zei dat papa niet thuis was en dat mama bij Jibin op school bleef. Uiteindelijk heeft hij zich daarbij neergelegd en is hij, nadat we eerst de activiteiten van vandaag hadden doorgenomen, bij mij op schoot komen zitten. De ochtend zou beginnen in de kring met het vieren van de verjaardag van een klasgenootje, dan mochten de kindjes gaan gymen en daarna lekker bijkomen bij wat fruit en drinken. Vervolgens werkjes maken/spelen en dan kort afsluiten in de kring. Buiten de kring momenten heeft ons mannetje het prima gedaan. Er zijn ook steeds meer kindjes die contact met hem zoeken en hij laat dat goed toe. Ik ben zelfs ruim een uur de klas uit gegaan en dit ging prima. We maken nu dus al vorderingen. Volgende week proberen we het met 2 ochtenden en een middag en de week daarop zien we wel weer verder. We kijken gewoon naar wat Jibin aan kan. Op dit moment zitten er veel 5- en 6-jarige kindjes in de klas, maar ik heb begrepen dat er binnenkort nog verschillende nieuwe kindjes komen oefenen dus Jibin zal al snel niet meer de jongste zijn.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk he zo'n grote zus als voorbeeld! En ja die kring dat komt vanzelf wel. Luan zit regelmatig ook nog achterstevoren als het te lang duurt! Geniet van je twee super kanjers!

    Lieve groetjes Danielle Slofstra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om deze verhalen te lezen, gave foto's ook. Volgens mij heeft jij het prima gedaan en het is inderdaad fijn dat Majin als grote zus het goede voorbeeld geeft. En gelukkig hoeven ze de eerste jaren nog niet zoveel stil te zitten, dus hij heeft nog even de tijd.

    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen