Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 27 september 2013

Lekker stappen

Tja, en daar zit je dan als mama te wachten tot het tijd is om je dochter om 22.00 uur op te halen .

MaJin is namelijk vanavond voor het eerst naar de "DISCO". Bij haar op school / wijkcentrum wordt op elke laatste vrijdag van de maand een disco georganiseerd voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8. Dit jaar mocht MaJin er dus voor het eerst naar toe. Om 19.30 uur werden we (natuurlijk wilde ik de eerste keer wel even mee)opgehaald door de moeder van een van haar vriendinnen en getogen in haar super gave skinny glansbroek, die ze van oma speciaal voor deze gelegenheid had gekregen, haar haren in de plooi en lange oorbellen in, gingen ze met z'n drieën op pad. Buiten het feit dat ze het alle drie best wel spannend vonden, hadden ze er ook ontzettend veel zin in.


Natuurlijk hebben we de meiden keurig binnen afgezet en ik moet zeggen, het zag er ontzettend gezellig uit en er liep ook genoeg begeleiding rond, dus met een gerust hart zijn wij moeders weer naar huis gegaan. Om 22.00 uur is het afgelopen en de regel is dat de kinderen binnen worden opgehaald. Dus geen gehang op het schoolplein of op straat, wat ook wel een fijn idee is. Ik ben erg benieuwd hoe ze het hebben gehad. Wordt vervolgd.

Update: Om iets voor tienen waren de moeder van Laura en ik weer op school en natuurlijk konden we het niet laten om alvast naar binnen te gaan om nog even om het hoekje te kunnen gluren. Er werd volop gedanst en iedereen leek zich prima te vermaken. Om 22.00 uur was het ook echt afgelopen en enthousiast en verhit kwamen de meiden onze kant op. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en 25 oktober staat dan ook al omcirkeld op de kalender. De kosten van de avond vielen ook reuze mee. Entree 1 euro, ranja en water waren gratis, snoepjes waren 5 cent per stuk en volgens mij waren de zakjes chips ook niet heel duur, maar die zagen de meiden niet liggen en erom vragen was voor zo'n eerste avond toch wel een beetje eng (haha). Wie weet de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten