Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 15 september 2013

Reünie reisgroep Jibin

Gisteren hadden we de eerste reünie van de reisgroep van Jibin en dan bedoel ik de groep waarmee we op 21 augustus 2012 naar Beijing zijn gevlogen en waarmee we op 8 september 2012 zijn teruggekomen. Onze Chengdu reisgenoten hebben we afgelopen jaar al meerdere keren gezien. MaJin had er erg veel zin in, want ze zou Noah en Luna weer zien. Jibin had niet zo goed door wat er precies ging gebeuren, ook al had ik duidelijk uitgelegd wat we gingen doen. Het enige wat echt bleef hangen was, dat we naar een speeltuin gingen. Om precies te zijn SchatEiland in Zeumeren.

In principe hadden we om 14.00 uur afgesproken, omdat de meeste nog kindjes hebben die 's middags een dutje doen. Wij en nog twee andere gezinnen, waaronder onze Chengdu reisgenoten, hebben daar geen last meer van en wij hadden dan ook afgesproken al wat eerder te gaan. Om 12.30 uur waren we op de plaats van bestemming en niet veel later kwamen Jan en  Marianne en Marco en Chantal met kids aan. De drie meiden hadden elkaar gelijk weer gevonden en ook de kleine mannen konden het goed met elkaar vinden, hoewel ze zich ook prima alleen konden vermaken.



Leuk was om te zien dat Jibin en Sem erg naar elkaar toe trokken. Je kon goed merken dat die twee jongens elkaar al wat vaker hadden gezien. Daarnaast staan zij ook regelmatig op de foto's van onze reis naar Jibin, dus Sem is zeker geen vreemde voor Jibin.



Terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren, konden wij gezellig bijkletsen. Na tweeën druppelden geleidelijk aan de ander reisgenoten met kids binnen en om 15.30 uur waren we eindelijk compleet. Wat was het leuk om iedereen weer te zien en wat waren de kinderen allemaal gegroeid en veranderd. Vooral de twee kleinsten herkenden we bijna niet terug. Maar ook met de andere kindjes gaat het heel goed en ze hebben allemaal enorme sprongen gemaakt. Wat een jaartje in Nederland al niet kan doen. Terwijl de grote en kleine kindjes de boel aan het verkennen waren, ontbrak het de ouders niet aan gespreksstof. We hebben ons prima vermaakt en om de dag af te sluiten hebben we met z'n allen daar nog wat gegeten.



Nadat alle frietjes en pannenkoeken waren weggewerkt was het tijd voor nog een groepsfoto en ik kan jullie vertellen dat viel nog niet mee, maar uiteindelijk staan alle jongens met hun broertje of zusje op de foto.


En voordat we het wisten was het 18.00 uur en moesten we afscheid van elkaar nemen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste reünie en ik weet zeker dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Ik kan niet anders zeggen dat we het ook deze keer hebben getroffen met zo'n leuke reisgroep.

Tot slot nog even een foto van drie stoere piraten.

3 opmerkingen:

  1. Vonden t erg gezellig! Zeker volgend jaar weer! Groetjes Amanda, Eric, Yilan en Tjiang

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een geweldige dag!! En wat waren jullie dicht bij ons camping stekkie in de buurt. In Voorthuizen doen we altijd boodschappen! Heerlijk dat de kinderen zich zo goed hebben vermaakt!! Op naar een nieuwe week school!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er gezellig uit, leuke foto's ook!

    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen