Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 5 januari 2014

Het zit erop

Het  is nu 20.20 uur en ook de oudste ligt lekker op bed. Het zal wel weer wennen zijn, want eindelijk na jaren hebben ze geleerd om uit te slapen. Afgelopen week was het zeer regelmatig half negen of later en dat was ook voor papa en mama erg prettig.

De vakantie hebben we afgesloten met een zeer geslaagd weekend. Zaterdag gingen we op visite bij Sandra en Marcel die twee meiden uit China hebben. Eline is bijna net zo oud als MaJin en Linde wordt binnenkort 3 jaar. Iets na tweeën stonden ze ons al op te wachten en terwijl Linde nog lekker lag te slapen, zijn wij aan de koffie en thee gegaan. Jibin dook gelijk op het speelgoed van Linde (nu kon het nog) en de oudste meiden zaten in eerste instantie nog een beetje onwennig naast elkaar op de bank. Pas nadat Linde zo'n half uur later uit bed kwam brak het ijs. De grote meiden bekommerden zich gelijk over het kleine grut en zo hebben ze zich een tijdje met z'n vieren vermaakt. Iets na drieën hebben we de jassen aangetrokken en zijn we naar een aangelegde (kunst)ijsbaan in het centrum van het dorp gereden. De kinderen hebben gelijk hun "schaatsen" aangetrokken en binnen no-time stonden ze op de kunststof ijsbaan. Voor ons ouders was dit perfect, want we kregen zo geen koude voeten en glad was het ook niet. MaJin moest wel heel erg wennen, want op zich kan zij redelijk goed schaatsen, maar dit voelde toch wel erg vreemd. Na een tijdje kreeg ze de slag echter te pakken en schaatste ze er lustig op los.







Ook ons mannetje vermaakte zich kostelijk en genoot van de aanwezigheid van zijn nieuwe vriendinnetje. Helaas moesten we na een half uur de baan alweer verlaten, want de tent/baan moest worden klaargemaakt voor een feestje die avond. Om het leed wat te verzachten kregen we consumptiebonnen om in de naast gelegen tijdelijk tent wat te drinken. Het was een sfeervolle en warme aangelegenheid en we hebben ons hier nog even prima vermaakt. Tegen 17.30 uur zijn we weer terug naar Sandra en Marcel gereden waar we gezellig verder hebben geborreld. De grote meiden zijn gelijk naar boven gegaan, terwijl de twee jongsten vader en moedertje speelden. En net als in ieder huwelijk ging het niet altijd zonder slag of stoot, maar toch was het ontzettend aandoenlijk om te zien. Samen hebben ze pop Lotje in bad gedaan en daarna zijn ze met hun kind gaan wandelen. Met z'n tweeën al duwend en trekkend achter de kinderwagen. Zo grappig om te zien. Uiteindelijk zijn we met z'n allen aan tafel gegaan en hebben we heerlijk gegeten. En nadat we de maaltijd hadden afgesloten met koffie/thee, zijn we uiteindelijk rond 21.00 uur maar eens opgestapt. Jibin was het er niet helemaal mee eens, want die wilde bij Linde blijven logeren, maar die vlieger ging helaas niet op. Blijkbaar heeft iedereen zich dus prima vermaakt en we willen Sandra en Marcel nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid. Doen we zeker nog een keer over.

Na vanmorgen opnieuw heerlijk te hebben uitgeslapen zijn de kinderen na het ontbijt een tent gaan bouwen in de woonkamer. Niets is leuker dan onder een paar oude lakens op tal van kussens lekker te liggen chillen. Allebei een tablet voor hun neus en je hebt er geen kind aan. Een hele tijd hebben ze zich hier prima mee vermaakt, maar gezien het mooie weer vond ik het toch wel een beetje jammer om de hele dag binnen te zitten, dus na enen stelden wij voor om lekker naar de duinen te gaan en daar hadden ze ook wel oren naar. Terwijl de kinderen zich aankleden, heb ik mijn ouders gebeld om te vragen of ze zin hadden om mee te gaan en zoals verwacht ging oma gezellig mee en bleef opa liever thuis. Eenmaal bij de duinen bleek dat wij niet de enige waren die dit idee hadden gehad, want het was er behoorlijk druk. Gelukkig is het een behoorlijk uitgestrekt gebied en hebben we toch heerlijk rustig van al het moois kunnen genieten. En dat hebben de kids ook zeker gedaan. Lekker rennen door het zand met rode konen op hun gezicht.




Toen het een klein beetje ging schemeren zijn we op ons gemak naar de auto gelopen en hebben we daarna oma thuis afgezet en omdat het de laatste dag van de vakantie was zijn we nog lekker frietjes gaan halen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde vakantie en uit de grond van mijn hart kan ik zeggen, jammer dat ie voorbij is.

2 opmerkingen:

  1. Wij vonden het ook erg gezellig, graag gedaan dus en doen we zeker nog eens over.
    Liefs, kokxjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi om te zien die grote zussen. Ik heb ook wel eens op de site van Sandra en Marcel gekeken in het begin maar later niet meer gevolgd. Krijg tranen in mijn eigen als ik de foto's zie!!!!

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen