Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 23 januari 2012

Dag 1 van Het Meidenweekend

Na toch wel enige commotie en spanning kon afgelopen vrijdag Het Meidenweekend toch volgens eerdere planning van start gaan. Na MaJin naar school te hebben gebracht en nog wat quality time met mijn mannetje te hebben gehad, stond om 11.30 uur Ingrid voor de deur. Na het teveel aan bagage in de auto te hebben gezet en de TomTom te hebben geinstalleerd, zijn we op ons gemak richting Zeist gereden. Precies om 13.00 uur arriveerden Ingrid en ik bij Brasserie Bon Vivant, waar de eerste verrassing al op ons stond te wachten en een kwartiertje later kwamen ook Sheila, Marielle en Karin binnen. De verrassing kon meester worden gemaakt.
Na een heerlijke lunch hebben we rond 15.00 uur onze reis voortgezet. Volgens mij arriveerden wij rond 16.30 uur bij ons weekendverblijf in Balkbrug, wat overigens GEEN onderdeel uitmaakte van een vakantiepark (wat ik in eerste instantie dacht). Ook nu kwamen Sheila, Marielle en Karin iets later binnen en hadden wij er al een gedeeltelijke rondleiding opzitten. Het was een super leuk knus huis wat van alle gemakken en luxe was voorzien.
Na eerst onze bagage uit de auto's te hebben gehaald en een kamerindeling te hebben gemaakt, hebben we onder het genot van een kop thee het boodschappenlijst(je) gemaakt. Vervolgens zijn we gezellig met z'n vijven de boodschappen gaan doen en natuurlijk werd er weer veel te veel in het karretje gegooid. Ruim voor The Voice waren we terug en dus was er nog voldoende tijd om Karin's zelfgemaakte ragout te keuren. We hadden inmiddels best wel weer trek gekregen.
Zo'n twee minuten later;
Toen was het tijd om lekker uit te buiken voor de TV. Na de reguliere uitzending van TVOH konden we het niet laten om toch nog even de Hottub uit te proberen en ik kan niet anders zeggen dan dat dit helemaal geweldig was. Het water was heerlijk warm en we hadden prachtig uitzicht op een heldere sterrenhemel. Na zo'n drie kwartier zijn we er weer uitgegaan om het einde van The Voice te kunnen kijken. Daarna hebben we nog lekker zitten kletsen en borrelen en uiteindelijk lagen we om 3.00 uur in bed. Een goed begin van een naar verwachting geweldig weekend.

Wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten