Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 12 januari 2012

Weer in het ritme

De school is inmiddels alweer een paar dagen aan de gang en ons meisje komt geleidelijk aan weer een beetje in het ritme. Dit merken wij heel goed aan haar humeur en gedrag en dat is erg fijn. MaJin is echt een meisje van structuur en duidelijkheid en daar vaart zij het beste bij.

Gisterenmiddag hebben wij opnieuw een bezoekje aan het theater gebracht, maar nu waren San, Ingrid, Rosalie en Youri gezellig met ons mee. We gingen naar de musical Klein Duimpje en we waren benieuwd of de meiden deze 4+ musical ook nog konden waarderen, maar gelukkig ze hebben zich goed vermaakt.
Na de voorstelling was er een meet en greet en konden de kinderen met o.a. Klein Duimpje en de prinses op de foto en dat is natuurlijk altijd erg leuk voor die kids.
Na de voorstelling zijn we naar ons gegaan en hebben daar met z'n allen lekker gegeten. Voorlopig was dit het laatste theaterbezoekje. Ik heb nu alleen nog maar kaartjes voor de voorstelling Next to Normal in maart en daarna zal het een hele tijd rustig worden.

Inmiddels gaan de geruchten dat het CCCWA zich aan het voorbereiden is op de volgende ronde met voorstellen. Ik verwacht dat deze eind volgende week verstuurd gaan worden, want daarna is het CCCWA een week gesloten i.v.m. het Chinese Nieuwjaar. Toch elke maand weer spannend.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er weer erg leuk en gezellig uit. Zijn leuke producties die musicals. Ben uiteraard ook erg benieuwd naar de matchingronde deze keer....

    Gr. Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Kunnen jullie het wachten nog een beetje volhouden? Inderdaad laten we hopen dat ze weer eens een paar weken matchen ipv een paar dagen. smaken de gelukskoekjes nog een beetje?? of worden ze al slof. hahaha.
    Sterkte met het wachten nog.

    Groetjes van Jessica Brink
    mama van Yue Lin

    BeantwoordenVerwijderen