Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 25 januari 2012

Slot van Het Meidenweekend

Zondagochtend kwamen we pas rond 11.00 uur in beweging, maar wie neemt ons dat kwalijk, want zo'n weekend is tenslotte behoorlijk afzien.
Na opnieuw een uitgebreid ontbijt hebben we ons weer teruggetrokken in het Wellness Resort.
Ingrid verzorgde de aufguss rituelen, waaronder een met honing en de andere met eucalyptus. Ook zij blijkt dus nog veborgen talenten te hebben. Tussendoor werd er ook gebruik gemaakt van de Hottub en wat hebben we weer genoten met z'n vijven. Helaas hadden we ook nog de taak om zoveel mogelijk van de etenswaren die we hadden aangeschaft weg te werken en dat viel niet mee(is uiteindelijk ook niet helemaal gelukt).
Toen we beseften dat het al 17.00 uur was schoten we met z'n allen in de stress (het hele weekend voor niets geweest), want om 19.00 uur hadden we een tafeltje besproken bij een Sushi restaurant in Zeist en we moesten "al" onze spullen nog inpakken, aankleden(dat was weer even wennen) en de boel nog opruimen en daarnaast was het nog ruim een uur rijden naar Zeist. Uiteindelijk hebben we het gehaald en zaten we iets na zevenen aan tafel. We hebben heerlijk gegeten en het hele weekend nog even de revue laten passeren. Conclusie; volgend jaar weer. Same time, same place.
Rond 21.00 uur hebben we met pijn en moeite afscheid van elkaar genomen en zijn we naar huis gereden. Om 22.30 uur was ik thuis en daar was ons meisje wel erg blij mee, want die had mama toch we erg gemist.

Gelukkig hoeven we niet tot volgend jaar te wachten om elkaar allemaal weer te zien, want net als vorig jaar zijn de kaarten voor de Toppers ook al geboekt (met dank aan Marielle). In mei gaat het dak er weer af.
We hebben er zin in.

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk weekend!
    Genieten hoor zulke vriendinnen!

    Hier merk ik ook steeds meer (dan via de basisschool, het is moeilijk pleegouders te ontmoeten) dat het heel erg waardevol is.
    Dit jaar gaan we een weekendje naar Londen met zijn 6en maar ik vind zoiets ook wel heel erg leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen