Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 8 maart 2014

Dinsdag 4 maart

Vanmorgen opnieuw om 9.00 uur aan de ontbijttafel, maar nu samen met mijn nichtje Joyce en haar gezin. We hebben lekker uitgebreid zitten ontbijten en ook nu weer hadden we de pendelbus van 11.00 uur richting het park. Vandaag stonden de studio's op het programma en aangezien de weersvoorspellingen voor vandaag een stuk positiever waren hebben we de paraplu's en regencapes op de hotelkamer gelaten. Eenmaal binnen zijn we op verzoek van de kids gelijk naar de achtbaan van Nemo gelopen. Wachttijd op dat moment bijna anderhalf uur, maar naar verwachting zou dat gezien de drukte er vast niet beter op worden, dus toch maar in de rij gaan staan. Aangezien deze achtbaan niet geschikt is voor Jibin, ben ik samen met hem in de Cars auto's gegaan. Ook een wachttijd van 50 minuten, maar onze grote kerel heeft dat ook nu weer keurig gedaan.



Na onze dollemansrit in de cars, hebben we even wat gedronken en gesnoept en niet veel later kwamen de andere uit Nemo. Op naar de Leger parachutes. Ook MaJin wilde deze keer mee naar boven, dus Igor met de kids en Albert en Max met z'n vijven in de rij. Joyce, Veerle en ik hebben al wachtend lekker van het zonnetje genoten.



MaJin had inmiddels de smaak te pakken en wilde deze keer ook mee in Rock & Roller Coaster. Deze keer ben ik met haar in de rij gaan staan en is Igor met Jibin richting Stitch gelopen. Helaas stond de rij na een tijdje volkomen stil en werd er omgeroepen dat er een technische storing was. We hebben nog wel even staan wachten, maar uiteindelijk besloten we maar uit de rij te gaan en een sprintje te trekken naar de stunt show die ook op het punt stond om te beginnen. Inmiddels hadden we Igor ook ingeseind en hij zou gelijk weer naar ons toe komen. Ook deze keer hebben de kids met open mond naar de rokende en slippende auto's en motors gekeken en vooral de act's met vuur maakten een hoop indruk.
Na de stunt show zijn we met z'n allen naar Stitch gelopen en tijdens de voorstelling kreeg onze mooie meid zelfs een soort huwelijksaanzoek van Stitch. Wat had ze hier naar uit gezien om een keer door Stitch te worden aangesproken. Dit was ook de reden dat ze als enige van ons gezelschap voor op de mat ging zitten. En dit ook nog eens in het Engels. Super stoer van haar.
Na Stitch was het de hoogste tijd om de tekenstudio eens op te zoeken. De afgelopen 2 keer dat we in Disney waren, was er geen tekenles tot groot ongenoegen van MaJin en nu wilde ze toch echt weer eens een Disneyfiguur leren tekenen. Vol goede moed stapten we binnen, maar helaas was de tekenles al begonnen en waren er geen stoeltjes meer vrij. Pluspunt; Er werd dus weer tekenles gegeven. Dan maar over een half uur weer eens proberen. MaJin en ik bleven in de buurt van de tekenstudio achter en de rest ging naar de vliegende tapijten. Nadat we even later de studio weer inliepen, bleek de nieuwe les ook weer net te zijn begonnen en opnieuw zat deze vol. Wat baalde ons meisje hiervan, maar gelijk maar even geinformeerd wanneer de volgende les zou beginnen en dat was ....... de volgende ochtend om 11.00 uur. Nou, hier zouden we zeker bij zijn. Uiteindelijk zijn wij dus ook maar naar de vliegende tapijten gelopen, waar de andere net op hun tapijt stapte.



Vervolgens wilden de grote mannen nog in de Tower of Terror en eigenlijk daarna nog in de Tramtours, maar dat laatste hebben we toch maar niet gedaan, want dan zouden we weer hetzelfde krijgen als gisteren met het eten. Na de vrije val van de mannen zijn we dus maar naar de Village gelopen om te kijken of er deze keer gelijk plaats was bij Planet Hollywood en jawel, we konden gelijk plaatsnemen. Ik moet zeggen de eerste indruk was die van een vreetschuur, maar we hebben er heerlijk gegeten.




Na het eten zijn we nog even naar het Disney Park gelopen om naar de lichtshow op het kasteel te kijken. Omdat we vrij laat aankwamen stonden we helemaal achteraan en hebben we van de lichtshow maar weinig gezien. Wel hebben we kunnen genieten van het prachtige vuurwerk en dus opnieuw konden we terugkijken op een geslaagde dag.
Om 20.15 uur hebben we de pendelbus terug naar het hotel genomen en om 21.00 lagen de kids lekker op bed. Ikzelf ben met Joyce nog even naar de hotelbar gegaan om nog wat te drinken. En met een heerlijk potje thee van 6,- euro ( waar nog geen 2 kopjes uitgingen) hebben we een heerlijk avond gehad. Om 00.30 uur lag ik uiteindelijk in bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten