Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 7 maart 2014

Maandag 3 maart

Na een redelijke nacht van zondag op maandag, zaten we maandagmorgen om 9.00 uur in de ontbijtzaal. Er stond een uitgebreid ontbijtbuffet en we hebben dan ook heerlijk onze buikjes vol gegeten. Tegen tienen zijn we nog even naar de kamer gegaan om de rugzak te vullen en om 11.00 uur zaten we in het busje richting het park. De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus ook de regencapes en paraplu's lagen onder in de buggy. Opnieuw waren we binnen het kwartier op het park. Ook nu zijn we gelijk richting Buzz Ligtyear gelopen. Opnieuw stond er een behoorlijke rij, maar deze keer zijn we achteraan gesloten. Na een ritje laserschieten zijn Igor, MaJin en Jibin in de rij gaan staan voor een ritje in de raket. Inmiddels pakten de regenwolken zich boven ons samen, dus snel hebben de kids hun regencapes aangetrokken. Toen ze eenmaal aan de beurt waren kwam het inmiddels met bakken uit de hemel en ik kan jullie wel vertellen, dan wordt je behoorlijk nat in zo'n raket.




Gelukkig stopte het al snel met regenen en zijn we naar Adventureland gelopen. Hier zijn we in Pirates of the Caribbean gegaan. Jibin wilde daarna graag naar de speeltuin bij de boot van Kapitein Haak, maar alles was zo nat dat we dat aan ons voorbij hebben laten gaan. Helaas begon het opnieuw te druppelen en zijn we naar Pinokkio gelopen. Hier stonden we tenminste lekker droog. Terwijl we in de rij stonden kregen we een sms-je van mijn nichtje, dat ze onderweg waren naar het park en dat ze binnen een kwartiertje op het park verwachtte te zijn. We zijn dan ook gelijk na het ritje in Pinokkio richting de ingang gelopen en halverwege Main Street kwamen we Joyce en haar gezin al tegen. Zij waren inmiddels al helemaal doorweekt, dus snel een "cafeetje" opgezocht om even wat te drinken en wat lekkers te nuttigen, om vervolgens daarna onze tocht voort te zetten. Aangezien het voor hen de eerste keer was dat ze in Disney waren, zijn we maar naar It's a small world gelopen, omdat daar de wachttijd nooit zo lang is. Daarna waren ze toch wel toe aan iets snellers, dus op naar Space Mountain. MaJin ging het er deze keer ook op wagen en Igor ging gezellig met haar mee. Jibin en ik zijn samen naar de onderzeeboot van Nautilus gegaan. Op zich stelt dit niet veel voor, maar Jibin vond het prachtig.


 
Eenmaal weer compleet, zijn we met z'n allen nogmaals onder water gegaan, want de rest van de kids wilden de onderzeeĆ«r ook weleens van binnen zien. Inmiddels begon het al aardig donker te worden, dus tijd om wat te gaan eten. De plannen waren zo gemaakt, maar helaas bleek het uitvoeren daarvan niet zo eenvoudig te zijn. We wilden graag bij Planet Hollywood eten, maar daar moesten we nog ruim een half uur wachten op een tafeltje en het was inmiddels al 19.00 uur geweest. Om 21.15 uur zou de laatste pendelbus naar het hotel gaan en dat zou krap aan worden en dat risico wilden we niet nemen. Ook bij de overige restaurantjes was het behoorlijk druk, dus besloten maar gelijk de pendelbus naar het hotel te nemen en daar wat te eten. Om 20.30 uur zaten we uiteindelijk aan een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel.
 

 
 Jibin was inmiddels behoorlijk uitgeput en na een paar hapjes van zijn pizza viel hij prinsheerlijk in slaap. Wij hebben op ons gemak verder kunnen eten en hebben ons mannetje uiteindelijk om 21.30 uur al slapend mee naar de kamer genomen. Hier hebben we hem in zijn bedje gelegd en ook MaJin is zich gelijk gaan uitkleden en naar bed gegaan en wij volgden niet heel veel later. Morgen tenslotte weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten