Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 9 maart 2014

Woensdag 5 maart

Opnieuw zijn we op tijd wakker, 7.30 uur, dus alle tijd om weer lekker te douchen en te badderen en om al onze spullen weer in de tassen te doen. Om 9.00 uur zitten we weer met z'n achten aan het ontbijt en ook deze keer laten we ons alles lekker smaken. Na het ontbijt weer even terug naar boven om de spullen in de auto te zetten en om 10.30 uur vertrekken wij, deze keer met de auto, voor de laatste keer richting het DisneyPark. Joyce en haar gezin pakken gewoon de pendelbus, want zij gaan vanavond gewoon weer terug naar het hotel.
Wij komen iets eerder aan en we besluiten alvast richting de Studio's te lopen, want nogmaals de tekenles missen is geen optie. Gelukkig zijn we op tijd en kunnen zowel MaJin als ik plaatsnemen achter een tekentafel en ook Joyce, Veerle en Max, die inmiddels ook zijn aangekomen, nemen achter een tafel plaats. Het figuur wat we mogen tekenen is Goofy. Yessssssssssssss.
Voor de kids is het wat lastig, want de uitleg is in het Frans en het Engels en ook al doen wij ons best om ze aanwijzingen te geven, zelf proberen wij het ook te volgen en dan mis je weleens wat. Uiteindelijk ben ik toch behoorlijk tevreden over het resultaat.


Aangezien de meiden wat minder tevreden waren, ook al zagen hun tekeningen er ook geweldig uit (foto maken mocht niet) besloten we de volgende tekenles ook bij te wonen. Deze keer mochten ze Donald Duck tekenen. Ik ben bij MaJin gaan staan om aanwijzingen te geven en dit verliep gelijk een stuk relaxter en wat was ze uiteindelijk blij met het resultaat.



Jibin vermaakte zich in de tussentijd ook prima met het digitaal inkleuren van Disneyfiguren.


Na deze creatieve activiteit zijn we onder het genot van een beker koffie en voor de kids wat sap naar het DisneyPark gelopen.



Hier hebben we eerst wat familie kiekjes gemaakt en daarna zijn we in de rij gaan staan voor Peter Pan. De bedoeling was om een Fastpass te halen, maar helaas werkte deze vandaag niet. Na het korte boottochtje zijn we richting de Big Thunder Mountain gelopen. MaJin twijfelde even of ze dit wel zou durven, maar stoer als ze is is ze toch mee gegaan. Igor en ik zijn met Jibin en Veerle richting Dombo gelopen, want ook Veerle wilde niet in de achtbaan en omdat zij zich niet zo lekker voelde wilde ik Igor niet met 2 kids achterlaten. Met z'n viertjes zijn wij dus in de olifantjes gegaan. Toen we hieruit kwamen kreeg ik een berichtje van Joyce dat zij al een plekje hadden bemachtigd voor de parade, dus zijn wij daar ook naar toegelopen. Vanaf de eerste rij hebben we naar de prachtige wagens kunnen kijken en toen zat Disney er voor ons weer op. Nog even hebben we samen wat gegeten in de Village en vervolgens hebben wij afscheid genomen van ons super fijne gezelschap. Zij gingen nog even terug naar het park en wij zijn naar de auto gelopen. Om 19.00 uur zijn we richting huis vertrokken, waar we om 23.30 uur aankwamen. Wat een heerlijke afleiding was dit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten