Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 28 november 2011

Gezellig weekend en kijkles

We hebben er weer een gezellig weekend opzitten en dat begon zaterdag met het etentje met ons clubje van zes. Deze keer waren wij aan de beurt om te koken en nadat ik het hoofdgerecht al had veranderd omdat een persoon absoluut geen kerrie lust, moest ik op het laatste moment ook nog het toetje veranderen omdat ik niet aan muntsiroop kon komen. Gelukkig is alles goed gekomen en waren de gasten erg te spreken over de maaltijd. Het volgende etentje zal naar verwachting in februari zijn, want na de maand december zullen we in januari allemaal wel aan het Sonja Bakkeren zijn en daar voldoen onze gerechten over het algemeen niet aan.

Zondag hadden we opnieuw een etentje, maar deze keer hoefden wij niet zelf in de keuken te staan. Dit etentje hadden we nog tegoed voor de verjaardag van mijn oma, die vorige maand 96 is geworden. Met de hele familie (20 personen) zijn we naar restaurant Etenstijd gegaan. Dit is een buffetrestaurant, waar je 2 of 3 uur, net waarvoor je kiest, onbeperkt kan eten. Gezien de drukte had het nu wel wat weg van een vreetschuur, maar dan met wat meer luxe producten. We konden o.a. kiezen uit wild, escargot's, scampi's etc maar natuurlijk was er ook volop keus uit meer gangbare gerechten. De reden dat dit zo'n druk bezocht restaurant is, is omdat er een hele grote speelkelder aanwezig is. De kinderen kunnen daar naar hartelust spelen, terwijl de papa's en mama's op hun gemak kunnen eten. 3 uur tafelen is dan geen enkel probleem. Oma was er gelukkig ook zelf bij en wat heeft ze er ontzettend van genoten en wij ook. Ik hoop dat we het volgend jaar weer met z'n allen over kunnen doen, maar dan met een extra stoel.

En dan was er vandaag de kijkles bij ballet. MaJin zit nu bijna 2 jaar op klassiek ballet en elke week gaat ze daar met ontzettend veel plezier naar toe. Het is ook een hele leuke groep meiden en ze hebben een geweldige juf. Er wordt heel serieus les gegeven, maar op zo'n leuke manier dat de kinderen dat absoluut niet op die manier ervaren. Vorig jaar was er ook zo'n kijkles en als die vergelijk met dit jaar, zie ik echt heel veel vooruitgang bij onze prima ballerina. Niet dat dat echt belangrijk is, want het gaat er vooral om dat ze het leuk vindt, maar toch ....

2 opmerkingen:

  1. Edwin, Anita en Xue-Ling29 november 2011 om 13:20

    Hoi,
    Tuurlijk mogen jullie ons als link plaatsen! Wat een mooie dame is MaJin zeg!!!! En zeker als ballerina een plaatje!
    Groetjes,
    Edwin, Anita en Xue-Ling

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en ook onze link mag je plaatsen!
    Ik lees al jaren de blog´s van andere, dusse...

    Groetjes, Karen
    (Mikadroom.waarbenjij.nu)

    BeantwoordenVerwijderen