Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 20 november 2011

Nog steeds aan het kwakkelen

MaJin zit helaas nog steeds niet lekker in haar velletje. Donderdagmiddag leek ze even weer de oude MaJin te zijn en toen oma op ziekenbezoek kwam, hadden ze de grootste lol op de Wii. 's Avonds heeft ze ook gewoon met ons mee gegeten, maar toen ging het weer bergafwaarts. Ze vroeg aan Igor om even op haar rug te krabben, omdat ze daar ontzettend veel jeuk had en wat bleek ons meisje zat helemaal onder de uitslag. Werkelijk van top tot teen helemaal onder de griezel. Daarnaast had ze ook nog last van haar keel, dus opnieuw maar besloten om haar ook vrijdags thuis te houden. Igor heeft vrijdag de huisarts gebeld en 's middags kon hij met haar langskomen (ik moest helaas werken). Volgens de huisarts was er sprake van een virus en dat kan uitslag tot gevolg hebben. Aangezien ze verder wel weer redelijk praatjes begon te krijgen en de koorts weg was, konden ze zo weer vertrekken. Overigens niet nadat Igor eerst nog even geinformeerd had of het besmettelijk was, want we moesten tenslotte naar de verjaardag van Youri. Youri vierde vrijdag voor het eerst zijn verjaardag in Nederand en werd 4 jaar. Dit heugelijke feit wilden wij natuurlijk niet missen en dit hoefde gelukkig ook niet. Wat is dat mannetje verwend. Het leek er op dat hij gelijk voor 4 jaar cadeautjes had gekregen. In eerste instantie was het de bedoeling dat MaJin bij Rosalie zou blijven logeren, maar dit hebben we toch maar even uitgesteld. Voor beide meiden was dit een enorme teleurstelling, maar ons leek dit gewoon beter. Om 21.00 uur hebben we onze spullen gepakt en hebben we MaJin dus maar naar opa en oma gebracht. Wij hadden namelijk nog een feestje (eigenlijk twee) en bij opa en oma is ze toch meer vertrouwd. Gelukkig is dat allemaal goed gegaan en volgens oma heeft ze heerlijk geslapen.
De rest van het weekend hebben we niet veel gedaan. Zaterdag hebben we nog wat filmpjes zitten kijken van vakanties en van onze reis naar China en hier heeft ze enorm van zitten te genieten. Vandaag zijn we nog even op de koffie geweest bij Odette, de zus van Igor, om neef Dennis te feliciteren die ook vrijdag jarig was, maar verder hebben we niets ondernomen.

De meeste kwaaltjes zijn nu wel zo goed als verdwenen bij ons meisje, maar echt lekker in haar velletje zitten doet ze nog niet. Waarschijnlijk ook wel door het onrustige/slechte slapen van de afgelopen nachten. Hopelijk gaat dit vannacht beter, want ik begin er ook aardig doorheen te zitten. Morgen is het in ieder geval wel de bedoeling dat ze weer naar school gaat.

1 opmerking:

  1. Arme MaJin, hopelijk is het vandaag goed gegaan op school... En hopelijk blijven jullie ook fit natuurlijk want wie weet worden er deze week weer gelukskoekjes gegeten!!!!! (Hope so!)

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping (live vanuit Taiwan)

    BeantwoordenVerwijderen