Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 9 november 2011

Op stap met groep 4

Vandaag stond er opnieuw een herfstwandeling op het programma, maar nu met de groepen 4 van school. In eerste instantie was het de bedoeling om naar een bos te gaan een klein eindje bij de school vandaan, maar aangezien er niet genoeg auto's waren besloten we om naar een nabij gelegen park te gaan. Igor had zich opgegeven als chauffeur en ondanks dat we nu geen vervoer nodig hadden, was hij nu wel ingedeeld als begeleider en dus mocht papa ook een keer mee op stap. Dit alles was mogelijk, omdat Igor nog steeds thuis zit i.v.m. zijn knie. Het gaat gelukkig al wel een stuk beter, maar hij kan zijn been nog steeds niet helemaal buigen en strekken en we willen nu absoluut geen enkel risico lopen door het weer vroegtijdig te forseren. Zeker niet met alles wat ons de komende tijd nog te wachten staat.

Om 8.45 uur waren we op school en toen de juffrouw vroeg of ik ook wilde blijven, zei ik natuurlijk geen nee. Iets na negenen zijn we richting het park gelopen en binnen tien minuten waren we daar. Iedere begeleider kreeg vier kinderen toegewezen en met een tas met daarin diverse opdrachten werden we op pad gestuurd.
Dit waren onze vier bengels;
Het park zag er overigens ook prachtig uit. Hiervoor hoefden we zeker niet naar de bossen.
De kids hebben alle opdrachten heel serieus genomen en er werd druk gezocht en getekend (onderkant van een paddestoel).
Na een korte fruitpauze en voor de papa's en mama's koffie en thee mocht er ook nog lekker gespeeld worden en dat was toch wel het hoogtepunt van de ochtend.
Om 12.00 uur moesten we weer allemaal verzamelen en dan is het toch wel heel grappig om te zien dat de vier vriendinnen elkaar gelijk weer opzoeken. Deze vier meiden kunnen het zo ontzettend goed met elkaar vinden, ik hoop dat dit nog lang zo blijft.
En ondanks dat MaJin klaagde dat ze toch wel moe was, kon er toch nog wel afgesproken worden. Maud is gelijk om 12.30 uur mee naar ons gegaan en om 16.30 uur werd ze opgehaald. Nou, ze hebben nog net tijd gehad om een worstenbroodje te eten, maar daarna heb ik ze niet meer gezien of gehoord. Behalve dan om wat drinken en lekkers naar boven te brengen.

Het was dus weer een geslaagde dag en langzaam maken wij ons nu op voor de komst van Sinterklaas. MaJin heeft vanavond al aandachtig naar het Sinterklaasjournaal gekeken (Slot Marsepeinstein volgt ze ook) en MaJin haar naam staat inmiddels ook al in het grote boek van de Sint, dus laat het feest maar losbarsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten