Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 17 november 2011

Ziekjes

Gisterennacht rond 3.30 uur hoorde ik wat onrustige geluiden uit de slaapkamer van MaJin komen. Ik dacht dat ze aan het dromen was, dus ik even naar haar toe om een aai over haar bol te geven, want meestal is dit voldoende om haar weer lekker rustig verder te laten slapen. Helaas was er nu iets anders aan de hand. Ze was wild het dekbed van haar af aan het trappen en ze klaagde dat ze hoofdpijn had en duizelig was. Ze voelde ook ontzettend warm aan, dus hier was sprake van een zielig ziek meisje. Na haar van wat nachtkleding te hebben ontdaan en even bij haar te hebben gezeten is ze gelukkig weer in slaap gevallen. Wel heel erg onrustig, maar toch. Rond 5.30 uur was ze opnieuw wakker en wilde ze eigenlijk naar beneden, maar hier voelden wij nog weinig voor, dus hebben we de tv even voor haar aangezet. Wij zijn toen nog wel even terug naar bed gegaan, maar slapen doe je dan niet meer. Na vijf minuten ging de tv weer uit en is ons meisje toch weer even weg gedoezeld. Uiteindelijk zijn we om 7.00 uur naar beneden gegaan en het leek dat ze iets aan de betere hand was. Echter na een hap van haar boterham en een paar slokjes thee waren we weer terug af. We besloten om MaJin thuis te houden, maar daar had ons meisje toch wel wat moeite mee omdat ze haar reken- en taaltaak toch echt vandaag af moest maken. Arme schat, gelijk druk bezig met school. Ik heb toen beloofd dat ik wel even naar school zou gaan om de werkjes op te halen, want daar zou de juf vast geen moeite mee hebben. Eenmaal daar aangekomen moest de juf erg lachen. Natuurlijk waren die taken helemaal niet zo belangrijk en ons meisje moest eerst maar weer eens beter worden. Helaas kon ik het rapport nog niet meenemen, hiervoor zou ik 's middags nog een keer terug moeten komen. Met lege handen ging ik dus weer naar huis. Thuis was er nog niet veel veranderd en ik moet zeggen dat ik na deze korte nacht mij ook niet helemaal fit voelde, dus we hebben het lekker rustig aan gedaan. Wat later in de ochtend heeft ze er "alles" uigegooid en toen knapte ze wat op. Dit werd alleen maar beter toen Igor om 12.30 uur het rapport van MaJin op was gaan halen. Wij hadden ons voorbereid op een rapport wat wel wat minder zou zijn als vorig jaar, omdat ons meisje regelmatig aangeeft dat ze zo hard moet werken en dat ze het niet altijd snapt, maar wij hadden het helemaal mis. Ons meisje heeft echt een pracht rapport. En dan ook nog de opmerking van de juffen op de achterkant van het rapport;

Lieve MaJin,

Je bent een heerlijke meid om in de klas te hebben.
Soms ben je wel een beetje onzeker terwijl je het zo goed doet op school.
Vertrouw op jezelf dan kom je er wel.

Wij herkennen dit volledig.

Wij zijn dus weer SUPER trots op ons meisje en daar is ook alle rede toe. Nu maar hopen dat ze dit zelf ook eens gaat inzien.

Na dit geweldige nieuws knapte ons meisje een beetje op, dus we hadden goede hoop voor vandaag, maar helaas voelde ze gisterenavond weer behoorlijk warm aan en klaagde ze van keelpijn, dus toch nog maar even aankijken. Vannacht heeft ze redelijk maar toch nog wel onrustig geslapen en vanmorgen heeft ze een halve boterham en een kop thee op. Het lijkt wel wat beter te gaan, maar we zijn er nog niet helemaal. Wie weet morgen.

2 opmerkingen:

  1. Een hele dikke beterschapsknuffel voor MaJin! Zo sneu dat ze ziek is... en dan ook nog eens zo'n schitterend rapport hebben, dat moet dan maar eventjes later gevierd gaan worden :-)

    Ik las op een andere site dat het alweer wat onrustiger werd op match-gebied... hopelijk is MaJin gauw beter zodat ze van haar gelukskoekjes kan genieten (hopelijk zijn het er véél!).

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping (vanuit Taiwan)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi

    Beterschap voor Majin.
    Fleur kwam gisteren ziek uit school, koorts en oorpijn, dus thuis gehouden van zwemles.
    Gelukkig woont oma om de hoek, want voor lisa was het een belangrijke les ...en ja hoor ze mag 10 Dec afzwemmen voor haar B.
    Maar fleur is vandaag alweer naar school geweest ....
    Hier trouwens ook 2 super rapporten.

    fijn weekend.

    gr. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen