Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 30 november 2011

Nieuwe baan

Begin september plaatste ik hier een bericht dat Igor te horen had gekregen dat hij maar beter op zoek kon gaan naar een andere baan, daar het met het bedrijf waar werkte economisch niet zo goed ging (waar niet). Kort daarop heeft zijn baas de ontslagprocedure in gang gezet en vandaag was het officieel Igor's laatste werkdag. Toen hij dit bericht in september te horen kreeg is hij gelijk op zoek gegaan naar een andere baan, maar de ene afwijzing na de andere volgde elkaar op. Zelf waren we er al vanuit gegaan dat het dit jaar wel niets meer zou worden en daar hadden we ons ook bij neergelegd. 2012 Zou ons een hoop goeds brengen, daar waren we wel van overtuigd (in alle opzichten). Vorige week belde echter een rekruter en die persoon dacht dat Igor wel eens de geschikte persoon zou kunnen zijn voor een vacature die hij in zijn bestand had. Afgelopen donderdag is hij op gesprek geweest en deze week zou hij daar meer van horen. Echter zo'n anderhalf uur later werd Igor al gebeld met de vraag of hij dinsdag(gisteren) voor een tweede gesprek wilde langskomen, want men was zo enthousiast. Zo gezegd, zo gedaan en na dat gesprek was eigenlijk de kogel al door de kerk. Wie had dat gedacht in deze tijd. Een klein min-puntje is dat hij morgen 1 december al moet beginnen en daar hadden we eigenlijk geen rekening meer mee gehouden. We hebben dan ook al vanalles gepland de komende tijd en dat betekent dat Igor al gelijk een aantal verlofdagen moet opnemen. Daarnaast heeft hij afgelopen maandag ook elders een gesprek gehad en dat verliep volgens Igor ook wel lekker, dus wie weet komen zij er ook nog wel op terug.
Voor alsnog begint hij morgen aan de nieuwe baan, maar mocht dat andere bedrijf ook nog verdere interesse tonen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat hij op korte termijn opnieuw een overstap gaat maken. Maar laten we maar niet op de zaken vooruit lopen. Nu zijn we in ieder geval blij dat hij gelijk weer aan de slag kan.

6 opmerkingen:

  1. wauw wat fijn dat hij in ieder geval een baan heeft!! heel veel succes Igor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Wat een fijn gevoel zal dat zijn! Jullie topjaar 2012 begint gewoon nu al ;-))
    XX Shei

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog een vraagje, zou je misschien jullie mailadres willen geven, ik heb een vraagje.

    Groetjes,
    Sandra Kokx (@onsbrabantnet.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Go Igor go Igor go Igor!!!!

    Wat een heerlijk bericht! Gefeliciteerd met je nieuwe baan (banen hahahaha)... 2012 gaat een geweldig jaar worden, ik voel het :-)

    Liefs van Jeroen, Yvonne (& En-Ping, live vanuit Taiwan)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi...

    Wat een super goed nieuws .... een JOB en dan ook zo snel kunnen beginnen helemaal geweldig.
    Dan maar wat snipperdagen ertegen aan ..... ach gaan toch allemaal OP volgend jaar, meer dan op.
    Jullie 2012 is stiekem vast goed begonnen ... en er waren ook weer koekjes uit de mand ook goed nieuws, gaat helemaal goed daar in tilburg.

    fijne Sinterklaas !

    gr. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. igor, proficiat met je nieuwe baan. Komt
    allemaal goed dat zie je wel.
    Ik wens jullie een gezellige sinterklaas.

    groet tante margriet.

    BeantwoordenVerwijderen