Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 19 februari 2012

Carnaval zit er voor ons alweer op

Afgelopen vrijdag is hier in het zuiden het Carnaval weer in alle hevigheid losgebarsten. De wekker ging iets vroeger dan normaal, want ons meisje moest er natuurlijk goed uitzien. Na de boterham MaJin in haar oosterse buikdans outfit gehesen (overgehouden aan het dagje Parijs in mei).
Met extra legging en t-shirt was het effect wel een beetje weg, maar zonder dat was het echt niet verantwoord. MaJin was in ieder geval helemaal blij met haar outfit, dus we konden naar school. De outfit van MaJin's lieve vriendin Laura was helemaal afgestemd op die van ons meisje, dus zij vormden een leuk setje.
Ik moet zeggen ik vond dat alle kinderen erg leuk en origineel verkleed waren. Vooral de Chineesje deden het dit jaar erg goed.
Carnaval begint in de klas altijd met een modeshow. De tafels zijn de catwalk en daarom heen zitten alle kinderen. Iedereen mag om de beurt zijn of haar kostuum showen. Dit is altijd een groot succes. Daarna wordt er wat gezongen en gedanst en vervolgens gaat de hele onderbouw in een optocht naar een feestzaal in de buurt. Iedere klas heeft afgelopen weken een kleine wagen moeten "bouwen" en deze reden ook mee in deze optocht.
Dit was het programma voor de ochtend. 's Middags hebben ze spelletjes gedaan en dat was MaJin's carnaval. Verder geeft ze er helemaal niets om. Het enige wat ze er over kan zeggen is, dat je doof wordt van die harde muziek. (Laten we dit er maar in houden totdat ze een jaar of 25 is)

Igor is gisterenavond met een stel vrienden op pad geweest en om 3.00 uur kwam ie thuis. Eerlijk gezegd had ik hem later verwacht, dus volgens mij was het minder gezellig als dat ie had gehoopt. Ook vanavond heeft hij het af laten weten, volgens mij zegt dat genoeg. Ach, we worden allemaal een dagje ouder.

Komende week gaan we wat klussen in huis (jawel de nesteldrang neemt toe), maar daarnaast is er ook voldoende gelegenheid om nog wat leuke dingen te doen. Igor en MaJin hebben vakantie en ik hoef alleen vrijdag te werken, dus gezellig met z'n drietjes vrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten