Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 5 februari 2012

Lege agenda, gezellig weekend

Dit weekend hadden we helemaal niets op de agenda staan, maar daar kwam al snel verandering in. Zaterdagmiddag belde Ingrid om te vragen of MaJin en ik misschien zin hadden om naar de dansvoorstelling van Rosalie te komen kijken. De opa en oma van Rosalie waren verhinderd en dus waren er twee kaartjes over. MaJin en ik hadden daar wel zin in, dus even later reden we naar San en Ingrid, waar Igor vervolgens weer rechtsomkeer heeft gemaakt omdat er geen derde kaartje beschikbaar was. We zijn meteen naar de zaal gelopen waar de voorstelling iets later dan gepland begon. MaJin en ik hebben genoten van een leuke, vrolijke voorstelling en de kinderen hebben allemaal ontzettend goed hun best gedaan, dus het was een geslaagde middag.
Na de voorstelling zijn we enigszins verhit terug naar San en Ingrid gegaan en door de warmte waren de kids behoorlijk loom geworden, dus lopen zat er niet meer in.
Eenmaal daar aangekomen besloten we om ook maar gezellig samen wat te eten, dus Igor gebeld en vervolgens werd er Chinees gehaald. Het was weer erg gezellig en dus gelijk ook maar plannen gemaakt voor de zondag.

Na zondagochtend eerst even lekker rustig aan te hebben gedaan, waren San, Ingrid en de kids om 15.30 uur bij ons. We hadden namelijk afgesproken om met z'n allen naar de duinen te gaan met de slee. Aangezien er op korte termijn geen sneeuw meer wordt verwacht, was dit misschien de enige kans om deze winter nog te gaan sleeen. Zoals verwacht was het er behoorlijk druk, maar daar hadden we in de duinen geen last van. Helaas was de sneeuw ver weg en viel er niet erg veel te sleeen, maar toch hebben we ons goed vermaakt.
Na ruim een uurtje ploeteren, besloten we om terug te gaan. Deze keer zijn we naar ons gegaan. Ingrid had al voor een pan soep gezorgd en Igor heeft vervolgens een heerlijke pasta gemaakt. Het ging er bij iedereen goed in, maar dat is logisch na het verblijf in de buitenlucht. Al met al dus weer een erg gezellig weekend en de volgende afspraak is min of meer alweer gemaakt.

1 opmerking:

  1. Gezellig hoor in de sneeuw met z'n allen.
    wij zijn zondag nog even wezen schaatsen, ook heerlijk.

    doeigggg Elizabeth.

    BeantwoordenVerwijderen