Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 2 februari 2012

De Kaart is onderweg

Het heeft even geduurd, maar de kaart naar China is onderweg.
Zoals ik al eerder had geschreven werden we begin januari blij verrast met een kerstkaart uit China. Na 7 stille jaren was daar dan ineens een teken van leven uit de stad waar we MaJin voor het eerst in onze armen mochten sluiten. Natuurlijk hadden we gehoopt op misschien wat informatie over MaJin die 7 jaar geleden in het dossier was achtergebleven, maar met deze kaart waren we ook heel erg blij. Wie weet waar dit toe kan leiden.

Meteen hadden we ons voorgenomen dat we iets zouden terugsturen. Na een kort bericht in het Chinees te hebben laten vertalen en wat foto's uit te hebben gezocht, was gisteren het pakketje compleet en is het vandaag op de post gegaan.
We hopen dat de kaart op de juiste plek beland en dat we in de toekomst nog vaker wat uit China mogen ontvangen.

1 opmerking:

  1. Lieve mensen wat bijzonder is dit toch!!! We hopen dat de kaart daar terecht komt waar hij terecht moet komen... en dat er veel moois uit voort mag komen voor jullie lieve schat!

    En oh oh oh wat hopen we dat jullie gauw weer (heel veel) koekjes uit de mand mogen gaan halen hmmm... het komt nu dichterbij he? Super spannend!!!! We duimen heel hard met jullie mee!!!

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

    BeantwoordenVerwijderen