Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 8 februari 2012

De grote dag

Vandaag (of eigenlijk afgelopen maandag) na heeeeeeeeeeeeeel lang wikken en wegen, heeft ons meisje de knoop doorgehakt. Eindelijk heeft ze een bezoek aan de juwelier gebracht.
Misschien al wel een jaar heeft ze het over gaatjes in haar oren, maar steeds durfde ze de stap niet te zetten. Inmiddels was ze volgens mij het enige meisje in de klas die nog geen oorbellen had en ook van haar China vriendinnen was ze de enige. Niet dat dat een reden is om oorbellen te nemen, maar voor ons meisje is het wel doorslaggevend geweest.
Maandag waren we al gaan informeren of ze beide oren tegelijk zouden prikken en had ze al een blik mogen werpen op de oorbellen waaruit ze kon kiezen en vandaag was dan de grote dag. Wat keek ze hier ontzettend naar uit, maar wat was ze zenuwachtig.
Eenmaal binnen heeft ze de oorbelletjes aangewezen, welke het moesten worden en vervolgens mocht ze op een stoel plaatsnemen. Er werden met zwarte stift puntjes op haar oren gezet en toen kwamen de soort nietmachines tevoorschijn. 1,2,3......... en het was gebeurd. Ons meisje was er wel even van geschrokken, maar ze liet geen krimp. Toch kon ik aan haar zien dat het toch wel pijn had gedaan, maar ze heeft zich super stoer gedragen. Nu loopt ze super trots met "diamantjes" in haar oren.

Hieronder een fotoreportage van deze belangrijke gebeurtenis

3 opmerkingen:

  1. Stoer en Gaaf .... mama was stiekem toch ook wel zenuwachtig ..... ik was dat toen wel hoor.

    Knuffel Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Majin,

    Wat een mooie gave oorbellen heb jij zeg. Staat je erg leuk. En nog wel met blingbling.
    Stoer van je hoor dat je het heb gedaan. Geniet ervan. En nog vele oorbellen zullen er straks volgen.
    groetjes Patty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een stoere mooie meid zeg!!! Op naar nog vele bezoekjes aan de juwelier... er is nog zoveel moois te krijgen :-)

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping

    BeantwoordenVerwijderen