Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 15 april 2012

Lekker uit eten en spelletjesmiddag

Gisteren werden we mee uit eten genomen door onze lieve vrienden San en Ingrid. Dit hadden we nog tegoed, omdat Igor tijdens het meidenweekend Rosalie en Youri onder zijn hoede had genomen omdat San geveld was door een zware longontsteking. Het is natuurlijk logisch dat je dat doet, maar San en Ingrid vonden dat hier iets tegenover moest staan. Om 18.00 uur was er een tafel besproken bij de Riddershoeve en ook de kids gingen gezellig mee.
We zijn eerst met z'n drietjes naar San en Ingrid gereden en van daaruit zouden we met z'n allen naar het restaurant gaan. We moesten nog even op Rosalie wachten, want die moest nog thuiskomen van een kinderfeestje en zodoende kon ons meisje weer even oefenen voor grote zus.
Ook op weg naar het restaurant heeft MaJin zich over Youri ontfermt en wat zag dat er schattig uit.
Toen we met de drie kids binnen kwamen, zagen we een aantal wat oudere gasten al bedenkelijk en wat angstig kijken. Zij waren duidelijk van mening dat dit niet het geschikte restaurant was voor kinderen van die jonge leeftijd, maar oh wat hadden zij het fout. Ze hebben zich alle drie de hele avond keurig gedragen (waar een Ds en spelcomputertje al niet goed voor is).
We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en er zaten ook de nodige dorstlesser bij, dus naar mate de avond vorderde werd het alsmaar gezelliger en gezelliger.
Iets na tienen hebben we het restaurant verlaten en zelfs de gastvrouw gaf de kinderen een groot compliment, omdat ze zich zo keurig hadden gedragen. Heerlijk als je overal met je kinderen kan komen.
San en Ingrid nodigden ons nog uit voor een afzakkertje, maar omdat MaJin de volgende dag nogmaals een voorstelling had en dus op tijd uit bed moest, hebben we dit maar vriendelijk afgeslagen. Uiteindelijk lag ons meisje er toch pas om 23.00 uur in.

Vanmorgen was MaJin zoals gewoonlijk toch op tijd wakker en had ik alle tijd om haar haar al in een knotje te doen.
Onze prima ballerina

De voorstelling van deze ochtend was extra ingelast, omdat de kaartverkoop voor de vorige voorstelling 2 weken geleden zo storm had gelopen dat tal van familieleden die voorstelling toen niet konden zien. Omdat wij voor nu toch geen kaarten hadden, is Igor alleen meegegaan en heb ik in huis wat aangerommeld. Toen ze om 12.00 uur weer thuiskwamen bleek dat er toch nog kaarten te kopen waren en Igor heeft op rij 1 nogmaals van zijn dochter kunnen genieten (ik balen). De rest van de dag hebben we samen allerlei spelletjes gedaan. Super gezellig was dat. Voor de komende tijd hebben we even niet zoveel in de agenda staan en dat is voor ons meisje misschien maar goed ook, want er staat nog genoeg te gebeuren de komende maanden. Nog een week en dan begint hier de april/mei vakantie

1 opmerking:

  1. Tjonge dat zal je toch net altijd zien, toch nog kaartjes. Gelukkig had je het al een keer gezien anders had je denk ik nog harder gebaald. Wel fijn dat de rest van de dag zo heerlijk rustig verlopen is en aan het begin van alle leuke bijzondere hectiek inderdaad niet zo n slecht idee. T is ook wel superspannend nu voor jullie hoor tjonge trek je het allemaal nog gewoon? Denk veel aan jullie en lees iedere keer je update, ook al reageer ik niet iedere keer (eigen spanningsboog) we leven dus wel heeeeel erg mee, we duimen volop mee! Liefs JJ en Rachel

    BeantwoordenVerwijderen