Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 23 april 2012

Nieuwe week nieuwe kansen

Een nieuwe week is begonnen en we hopen van harte dat er snel meer duidelijkheid komt wat betreft de komende voorstelronde. De spanning neemt behoorlijk toe en met name bij ons meisje. MaJin kan aan niets anders meer denken dan aan haar broertje of zusje. Ze staat ermee op en gaat ermee naar bed. Het is zelfs zo erg dat ze er gisteren niet meer van kon slapen en pas rond 2.30 uur vielen haar oogjes dicht. Als reden gaf ze aan dat ze het zo spannend vond hoeveel koekjes er uit de mand mochten. Dus we hebben snel duidelijkheid nodig anders wordt het een vermoeiende week. Ik heb vorige week heel bewust niets over de geruchten vertelt, want ik wil MaJin pas iets zeggen als we bevestiging hebben gekregen van onze vergunninghouder Kind en Toekomst, maar dit heeft blijkbaar niet geholpen. Op naar snel "goed" nieuws (ook al zijn we er ons van bewust dat we er misschien deze maand niet bij zullen zitten). UPDATE: Helaas is het eerste bericht dat geplaatst is in het forum op de site van ChAT een voor ons niet zo gunstig bericht. Er zou t/m 4 september zijn gematched (maar weer 16 poll-dossiers) en dit zou officieel zijn. We zitten er dus net niet bij. Gelijk MaJin hiervan maar op de hoogte gesteld en natuurlijk was zij net zo teleurgesteld als wij. We moeten opnieuw een maand wachten, maar dan zit onze datum er met zekerheid bij. Helaas zit een reis in de zomervakantie er nu ook niet meer in. UPDATE 2: Het staat nu ook vermeld op de site van Meiling een andere Nederlandse vergunninghouder, dus daarmee kunnen we wel zeggen dat het definitief is.

9 opmerkingen:

  1. Ach, wat jammer!!! Zo'n ontzettende spanning en ik kan me je teleurstelling zo goed voorstellen. Een ander denkt misschien wat is een maand. Maar iedere maand is er een en als het verlangen zo groot is, dan is iedere maand er gewoon eentje teveel!!
    Maar volgende maand kan de kurk van de fles. Wat een ontlading zal dat geven. En dan nog even de spanning welk kindje jullie krijgen toegewezen, het wachten op de vertaling etc etc. Maar het eind is nu echt in zicht na zes lange jaren van wachten. Ik ben heel benieuwd naar jullie voorstel. Zal het nog zo'n klein mooi meisje worden of een kleine stoere jongen???? Volgende maand weet je het. Succes met de laatste loodjes.

    Groet, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat balen! Net niet! Maar dan volgende maand dus zeker wel. Wordt t dan toch 18 mei zoals ik tijdens ons weekendje (tot jouw grote verontwaardiging :-)) voorspelde? Wat zullen de MM-tjes ook balen,nu moeten ze met ons op vakantie :-).
    Nog n maandje volhouden,meis,dan is t eind (of eigenlijk t begin) eindelijk in zicht! Kusss

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, dat kan er na al die jaren ook nog wel bij!
    Zo sta je dan weer met beide benen op de grond, maar gelukkig houdt het hier niet mee op.
    Volgende maand zitten jullie er gewoon bij, dat is een ding wat zeker is. Nu even pas op plaats en dan kunnen jullie er vol voor gaan.
    Toch nog een fijne vakantie toegewenst,
    groetjes van ons.
    Peter, Jeanette, Zhi,YuHua en XinYi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ooo net als wij destijds, 1 dag ernaast. O wat een teleurstelling en ook weet je dat je er volgende maand bij zit, toch is het enorm #$@%$#@
    Op naar volgende maand. sterkte met het wachten

    gr Karen Rene en Xem

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi...


    Wat is het vreselijk spannend geweest voor jullie 3en, en dan net niet.
    Dat de volgende maand maar heel snel mag gaan ...
    Wij gaan voor afleiding zorgen hoor in de vakantie.
    Voor Majin duurt dit ook erg lang ..... en er niet van kunnen slapen, ach zo sneu.

    we denken en duimen met jullie mee

    xxx Jullie Camping buurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Balen,balen,balen.
    Maar jullie tijd komt er nu snel aan.
    Helaas gaat het niet altijd zoals je zou willen!!!!

    Heel veel sterkte met de laatste loodjes.

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aaaagh, balen joh, hoewel te verwachten na de eerste geruchten hoop je stiekem toch anders. Heel veel sterkte met het wachten de komende weken.... maar dan is het ook zover!

    Gr. Sandra, Marcel en Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Balen en balen, net er niet bij, maar volgende maand echt wel. Nog 1 maandje geduld voor jullie.
    Sterkte en geniet van de komende mei vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tjonge zeg wat vreselijk balen is dit. Maar net wat je zegt: nu weet je wel zeker dat jullie er de volgende maand bij zitten. En kunnen jullie concrete plannen maken. Reizen in de zomer kan dan toch nog wel?? Wij kregen op 1 juni het voorstel en reisden in augustus.
    Er breekt nu weer een spannende maand aan zeg. Sterkte saampjes..

    Groetjes van Jessica

    BeantwoordenVerwijderen