Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 7 oktober 2012

Alvast een voorproefje

Vandaag hebben we een ontzettend leuke dag gehad ondanks dat deze niet geheel volgens planning verliep. We hadden opnieuw afgesproken met San en Ingrid en ook Marcel en Karin zouden van de partij zijn. Jibin werd vanmorgen om 7.20 uur wakker en was in een goede bui. We hebben lekker televisie in bed liggen kijken en iets na achten kwam MaJin ons ook gezelschap houden. Heerlijk even met z'n vieren in bed, stoeien en gek doen. Vervolgens zijn we op ons gemak gaan ontbijten en hebben we ons klaargemaakt voor een gezellig dagje op stap. We hadden tussen 12.00 en 13.00 uur afgesproken en wij dachten dat we dan gezamenlijk wat zouden eten om vervolgens met z'n allen naar een binnenspeeltuin of de bossen te gaan, afhankelijk waar de meesten zin in hadden. De bedoeling was dat wij vervolgens rond 17.00 uur weer naar huis zouden gaan om thuis met z'n viertjes te eten, zodat Jibin van alle indrukken een beetje kon bekomen. Nou, zo liep het dus niet. De start was goed, want wij en ook Karin, Marcel en Fenna waren keurig op de afgesproken tijd bij Ingrid en San. Wat bleek, met name Ingrid had wat opstart problemen en zodoende hadden zij pas net ontbeten, dus voorlopig nog even geen lunch maar gewoon even lekker buiten zitten in het zonnetje genietend van een kopje thee. Onze meiden hadden daar geen problemen mee en die vlogen gelijk naar boven. Youri dacht ook gezellig met Jibin te kunnen spelen, maar dan is daar toch het leeftijdsverschil van anderhalf jaar, een taalprobleem en het feit dat de jongens elkaar nog maar amper kennen, dus dat met elkaar spelen werd meer naast elkaar spelen. Dit hebben ze een hele tijd goed volgehouden en dat op zich vonden wij ook al heel knap. Uiteindelijk heeft de kinderlaptop het ijs een beetje gebroken en vriendschappelijk zaten ze naast elkaar. Youri bediende de knopjes en Jibin keek geinteresseerd toe.
Iets na tweeen besloten we toch maar even wat te gaan eten, want anders zou er van de bossen of de binnenspeeltuin niets meer terecht komen en we wilden er toch nog wel even tussenuit. Maar ook het eten duurde wat langer dan gepland (door een klein akkefietje tussen de 3 meiden), dus toen was de vraag wat gaan we nu doen? Het was inmiddels best fris buiten, dus de bossen waren ineens niet zo aantrekkelijk meer en de binnenspeeltuin was ook niet echt meer de moeite waard, dus wat dan ?? Ik stelde voor om eventueel een voorproefje te nemen op het aankomstfeestje en naar "De Toekomst" te gaan en gelijk had ik iedereen mee, behalve Fenna en MaJin, want die hadden zich helemaal verheugd op Lolland. Helaas moesten zij zich er toch bij neerleggen en uiteindelijk hebben zij zich er ook prima vermaakt. Zo ook de heren.
Ook Jibin was niet uit het klim-/klautertoestel te krijgen, dus we zijn blij met onze keuze om zijn feestje hier te vieren.
Aangezien de kids het reuze naar hun zin hadden en wij ook nog lang niet uitgekletst waren, besloten we toch maar met z'n allen wat te blijven eten. Ook dit ging helemaal goed en de kids hebben heerlijk zitten smullen.
Iets na zessen hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar huis gereden. Met moeite hebben we Jibin wakker kunnen houden en na thuiskomst hebben we hem gelijk in bad gezet en in bed gestopt. Hij heeft even liggen jammeren, maar al snel moest hij de strijd opgeven en was hij in dromenland. Ik ben wel erg benieuwd wat de nacht ons gaat brengen.

2 opmerkingen:

  1. GRappig.... volgens mij gingen we regelmatig eten in de toekomst als we in de BB waren... Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijk dagje hebben gehad en Jibin ook heeft genoten. Hopelijk heeft hij ook heerlijk geslapen..
    Ps: hoe snel kan het gaan. Na een paar dagen al de foto's en rapportjes van HTS in mijn mailbox. Bijzonder!!
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen