Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dinsdag 1 januari 2013

Een gelukkig 2013 allemaal

Gisteren verliep alles volgens plan. Om 15.00 uur zijn we met z'n vieren de badkamer ingedoken om te gaan badderen en douchen. Vervolgens hebben we Jibin een pyjama aangegeven, hebben we zijn tandjes gepoetst en zoals altijd voor het naar bed gaan heeft Igor hem een verhaaltje voorgelezen. We hoopten dat Jibin zou denken dat hij aan zijn avondslaapje zou beginnen en hierdoor dus een flinke ruk zou maken. We hoopten hem om 19.00 uur wakker te moeten maken, maar helaas werd hij om 18.15 uur uit zichzelf wakker. Toch bijna twee en half uur geslapen, dus op zich ook al mooi. Toen Jibin eenmaal wakker was zijn we ons allemaal verder klaar gaan maken en hebben we onze spullen gepakt en zijn we vervolgens naar Ingrid en San gereden. Daar aangekomen, troffen wij hen nog druk bezig in de keuken, maar dit verbaasde ons niets want er stond nogal wat op het menu.
Dit was alles wat er die avond op tafel zou komen en ik kan jullie wel vertellen, niet alles is opgegaan. Vlak nadat wij waren gearriveerd, kwamen ook Karin en Marcel binnen. We zijn rustig begonnen met koffie en thee, maar al snel kwamen de eerste gerechten op tafel. Niet alleen wij maar ook de kids doken er gelijk op af. Op zich niet zo raar want tenslotte hadden we thuis niets meer gegeten.
Toen de maagjes wat gevuld waren zijn de meiden weer naar boven gegaan en hadden de papa's, mama's en de jongens het rijk weer voor hen alleen. Tijdens het kletsen en het eten hebben we gezellig naar Doe Maar en de Toppers 2012 geluisterd en er is zelfs gedanst, dus dat wil zeggen dat het gezellig was. Tegen twaalven hebben we de meiden naar beneden geroepen en hebben we samen afgeteld naar het nieuwe jaar.
Jibin vond het allemaal prachtig en wist niet wat hem overkwam. Na elkaar allemaal een gelukkig 2013 te hebben gewenst, werden de laarzen en jassen aangetrokken en konden de kids naar buiten. Helaas was het weer ons niet heel goed gezind, maar dat mocht de pret niet drukken. Al snel waren ze door de knalerwten heen en werden de sterretjes voor de dag gehaald (het zware geschut laten we graag aan anderen over). Na eerst alles op een afstandje te hebben bekeken, durfde zelfs Jibin de sterretjes vast te houden.
Na het vuurwerk hebben we nog even onze drankjes opgedronken onder het genot van wat live muziek en toen was het voor Igor, Jibin en mij tijd om afscheid te nemen van de rest.
MaJin bleef gezellig daar, maar wij vonden het beter voor ons mannetje om gewoon thuis te slapen. Voor Igor betekende dit wel dat hij de hele avond niet heeft kunnen drinken, maar dit had hij graag voor ons mannetje over. Uiteindelijk lagen we om 1.45 uur in bed en heeft ons mannetje met een kleine onderbreking uiteindelijk tot 9.30 uur geslapen. Na ons te hebben gedoucht en aangekleed, zijn we opnieuw naar San en Ingrid gereden om gezamenlijk te kunnen ontbijten. Ook daar was inmiddels iedereen uit de veren en konden we snel aan tafel.
Na alles even mee opgeruimd te hebben, hebben we definitief afscheid van elkaar genomen. Volgens mij zien we elkaar nu de komende weken niet, dus dat wordt flink afkicken. Vervolgens zijn we naar mijn oma gereden, waar ook mijn ouders, oom en tante en mijn neef en nicht met hun kinderen waren. Een gezellige drukke boel, maar door de beperkte ruimte en de vermoeidheid bij de kinderen zijn we niet al te lang gebleven. Toen wij vertrokken kwamen net mijn zus, zwager en de kids binnen, dus konden we hen ook nog even een gelukkig nieuwjaar wensen. Onze volgende stop was bij de ouders van Igor, waar ook zijn zus met man en dochter waren. Ook hier zijn we niet al te lang gebleven, want we wilden op ons gemak thuis eten en de kids op tijd in bed hebben. Dit laatst is gelukt, dus nu hopen we dat we weer snel het "normale" ritme te pakken hebben.

1 opmerking:

  1. Zo te lezen hebben jullie een fantastische start gemaakt in het nieuwe jaar! Geniet nog even van de laatste vakantiedagen en dan snel weer in het ritme:)

    Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen