Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 16 januari 2013

Winters Wit

Wat hebben we de afgelopen 2 dagen ontzettend genoten van het winterse weer. Alles ziet er buiten zo mooi uit en de kinderen worden er zo vrolijk van. MaJin heeft zich op school bezig gehouden met het maken van een sneeuwpop en Jibin is niet meer naar binnen te krijgen. Uren lang vermaakt hij zich met het witte spul.
Het is dat zijn handjes en voetjes zo af en toe om een pauze vragen, maar anders zou hij echt de hele dag buiten vertoeven. Gisteren kreeg hij ook nog even gezelschap van MaJin en 2 vriendinnen die kwamen spelen, maar die hadden het al redelijk snel gezien en doken de weer warmte in.
Vanmorgen is Jibin op de slee meegegaan naar opa en oma. Dit vond hij prachtig. Het was een wandeling van bijna een half uur heen en natuurlijk ook weer terug, maar hij bleef keurig zitten.
Eenmaal weer thuis heeft hij opnieuw lekker buiten gespeeld. Toen MaJin thuiskwam van school en we lekker pannenkoeken gingen eten, kwam onze kleine sneeuwpop eindelijk naar binnen. Opnieuw heeft MaJin haar broertje geholpen met zijn pannenkoeken en wat voelt ze zich dan al groot. Vanmiddag terwijl wij een gesprek hadden met iemand van het consultatiebureau heeft ons mannetje naar zijn favoriete dvd van Dora gekeken. Hij pikt hier ontzettend veel van op en hij telt zelfs al tot 7 in het Engels (en tot 10 in het Nederlands). Wat ik erg leuk vond is, dat toen Igor de deur open deed voor de vrouw van het consultatiebureau zij werd verwelkomt door Jibin met de mededeling dat zijn mama binnen was. Dit was echt het eerste wat hij zei en hij bleef het herhalen tot zij binnen was en mij een hand schudde. Daarna is hij lekker verder naar Dora gaan kijken en hebben wij over onze zoon zitten praten. Over zijn achtergrond en over hoe het met hem gaat. Ze kwam niet met allerlei tips, maar ze was erg belangstellend en ze had wel het idee dat wij goed wisten waar wij mee bezig waren (pffffffff). Wij hebben zelf ook wel het idee dat het goed gaat en met name op het gebied van de hechting. Jibin zegt wel een paar keer per dag dat wij zijn papa en mama zijn en natuurlijk ook die van MaJin en daarnaast wilde hij vandaag opnieuw even baby zijn en lekker op schoot komen liggen. Gelukkig gaat het weer een beetje met de rug van mama, waardoor zij haar flinke baby lekker kon knuffelen. Het is dus weer volop genieten hierin huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten