Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 13 maart 2013

Een mooi rapport

Vandaag kreeg MaJin haar tweede rapport mee naar huis en hier waren we toch wel erg benieuwd naar. MaJin is niet echt een strever en is best snel tevreden. Ik heb echt niet het idee dat zij het uiterste uit zichzelf haalt. Op zich is dat niet erg, als ze maar wel gewoon haar best doet en dat is volgens mij wel het geval. Ze legt alleen de lat voor zichzelf niet zo heel hoog en dat geeft natuurlijk wel een stuk minder stress en maakt het een stuk leuker op school en daar is ook wel wat voor te zeggen. Ze moet tenslotte nog een hele tijd. Toen we om 12.30 uur beide kids op stonden te wachten, kwam ze helemaal glunderend aan lopen met de envelop met haar rapport en de schoolfoto's. Ons meisje was in ieder geval heel blij met haar schoolresultaten en ook met haar eerste broer-zus schoolfoto. Ook ons mannetje had zijn foto meegekregen en beiden staan er erg leuk op. Jammer dat de kleuren wat flets zijn, maar daar kijken papa en mama wel doorheen. Eenmaal thuis hebben we snel de envelop open gemaakt en haar resultaten bekeken en we kunnen niet anders zeggen dat ze toch weer een mooi rapport mee naar huis heeft genomen. Een puntje van aandacht is nog wel rekenen. Tijdens de gewone lessen gaat dit inmiddels goed, maar bij de Cito scoorde ze toch wat minder. Daarnaast had ze ook een wat minder punt voor natuuronderwijs ??, maar dit komt waarschijnlijk doordat ze dit niet zo heel interessant vindt en het dan maar wat gezellig maakt met vriendinnen. Oepssss, in het vervolg misschien toch wat beter opletten. Voor de rest was het een prima rapport en we zijn dan ook reuze trots op onze grote dochter. Als beloning mocht ze een Geronimo Stilton boek uitzoeken. Wat was ze hier blij mee. Vanmiddag is Igor de garage eens gaan uitmesten en er kwam van alles tevoorschijn, waarvan we niet eens meer wisten dat we het hadden. Zo bleek dat we nog een soort kruiptunnel hadden en hier werd gelijk weer dankbaar gebruik van gemaakt. MaJin en Jibin hadden dolle pret met elkaar. Ook een activiteitentafeltje, een ballenbak/tentje, een wat grotere Circustent en 2 zwembaden kwamen tevoorschijn. Een zwembad en de Circustent gaan mee naar de camping en voor de rest zoeken we nog wel een plaatsje elders. Nu nog mooi weer worden en dan kunnen we eindelijk gebruik gaan maken van ons tweede "huisje". Wat hebben we hier zin in.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat ze zo'n goed rapport had!!!! Hier begint het ook al te kriebelen om richting de camping te gaan. Alleen is ons tweede huisje een caravan bij de boer��

    Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je ook een kanjer MaJin! Goed gedaan meid. Zhi krijgt straks zijn rapport en ik ben ook heel benieuwd....Wat leuk die kruiptunnel. Kai vindt dat ook altijd een leuk ding om mee te spelen. Zo vindt je nog eens wat in je garage. Laat het mooie weer maar komen he. Nu valt er weer sneeuw en ik ben er wel een beetje klaar mee. Vorige week was het zo heerlijk met 15 gr. in de tuin zitten en lekker buiten spelen. Straks krijgen we Zhi zijn tehuisvriendje Kai op bezoek. Twee Yibinboys weer samen. Het was al een tijdje geleden de laatste afspraak dus ben benieuwd hoe ze weer gaan reageren op elkaar. Maar bij vriendje Kai kwam er een diepe zucht met het antwoord EINDELIJK...., toen zijn moeder hem vertelde dat ze naar Zhi zouden gaan. Te lang geleden dus. Vanmiddag de binnenspeeltuin maar even onveilig maken. Goed weekeind!
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen