Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 28 maart 2013

Sponsorloop

Wanneer houdt die sneeuw nou toch eens op ???

Gelukkig was dit niet heel de dag zo, want deze dag stond in het teken van het Paasontbijt op school en de Sponsorloop. Jibin bleef vandaag lekker thuis, want hij zou niets begrijpen van deze vreemde dag. Eten op school, geen plaatjes bij de deur en dan ook nog rondjes lopen in het park achter de school, nee dat zou geen goed plan zijn. De juffrouw had ik hier eerder deze week al van op de hoogte gesteld en zij had er alle begrip voor. Voor Jibin was dus de "Paasvakantie" al begonnen. Igor heeft MaJin naar school gebracht en Jibin en ik hebben nog even lekker op ons gemak kunnen doen. Om 10.45 uur zijn we wel met z'n tweetjes richting school gelopen om ons meisje aan te moedigen, want om 11.00 uur startte voor de groepen 5 de Sponsorloop. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor de kinderen in Oeganda. Men wil zoveel mogelijk straatkinderen de mogelijkheid bieden om naar school te gaan, zodat ze uitzicht hebben op een betere toekomst. Een mooi doel om er vol voor te gaan.

MaJin heeft super goed haar best gedaan en heeft 12 rondjes gelopen. Wat was haar broertje trots op haar.

 
 
 
 
 
 
Nadat de lopers, onder het genot van een bekertje ranja en een stuk fruit even bij waren gekomen van hun inspanningen, was het tijd om weer naar school te gaan. Jibin en ik zijn toen maar naar huis gegaan, want we hadden geen zin om nog 45 minuten te moeten wachten voordat de school uit was. Ik had dan ook afgesproken met MaJin dat ze zelf naar huis zou komen. Eenmaal thuis is Jibin lekker buiten gaan spelen en heeft zich uitgeleefd op zijn fiets.
 
Toen MaJin om 15.45 uur thuiskwam wilde ze samen met Jibin een tent maken. Daar wij laatst bij het opruimen van de garage nog een Circustent hebben we gevonden, hebben we deze maar eens opgezet. De kids vonden het geweldig.
 
 
 
 
Zoals jullie zien is het hier weer gewoon als vanouds.
 
Fijne Paasdagen iedereen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

  1. Wow MaJin 12 rondjes!! Wat goed van jou dat doe ik je niet na hoor!! Echt knap en dat allemaal voor zo'n mooi doel! En wat een pracht van een foto's in die circustent; wat een mooie kanjers hebben jullie toch! Hele fijne Paasdagen toegewenst!

    Liefs van Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's weer.

    Elizabeth.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Igor en Marlou,

    Vamiddag zagen we jullie bij Ikea. We hebben snel onze weblog doorgegeven maar vergeten te zeggen dat er een wachtwoord op zit. Mocht je interesse hebben om ons tijdens de reis te volgen, mail dan even zodat we het wachtwoord kunnen doorgeven: felixesther@hetnet.nl

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het lekker gaat bij jullie en de kids weer lekker in hun vel zitten. Ik heb ook met verbazing de reacties gelezen. Jullie zijn een top papa en mama en willen alleen maar het beste voor jullie kinderen. En jullie ondernemen veel leuke dingen. Daar ben ik ook wel eens jaloers op, haha. Maar wat wil je met een Efteling naast de deur en een super leuke camping! Leuk te lezen dat het kroko spel in de smaak valt. Geniet van jullie paasdagen! Zijn de eieren al verstopt?
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen