Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 18 maart 2013

Een weekend in de relax-stand

Jawel, deze keer hebben we het echt rustig aan gedaan. Geen uitjes, geen afspraken gewoon lekker thuis. Heerlijk op de bank een filmpje kijken. Lekker even buitenspelen en samen gezellig een spelletje doen. Helemaal niets mis mee en ik had zelfs het idee dat Jibin het ook allemaal wel prima vond. Jibin is een mannetje wat er normaal erg graag op uit gaat, maar wij vonden dat we echt maar eens gas terug moesten nemen. Blijkbaar hebben we hier goed aan gedaan, want hij was gisteren en vandaag een stuk rustiger en ook heeft hij rustiger en zelfs langer geslapen. Het ziet er dus naar uit dat wij ons mannetje zo af en toe eens moeten afremmen want anders gaat hij maar door en door. Vandaag heeft hij het op school ook weer erg goed gedaan. Toen wij hem om 12.15 uur kwamen halen vertelde hij enthousiast dat hij een kuikentje had geplakt. Geweldig toch, dat hij dit al zo goed kan vertellen en toen wij hem om 13.30 uur weer naar de klas toe brachten, heb ik gelijk een blik geworpen op zijn knutselwerkje en ja hoor, ons mannetje had inderdaad een kuikentje geplakt. De juffrouw vertelde dat hij vol overgave heeft zitten werken en dat hij er ook echt plezier in had. Ook heb ik het idee dat zijn taal met de dag vooruit gaat. Wat school en spelen met andere kinderen wel niet kunnen doen. Wat ook leuk is om te vertellen; We hebben afgelopen week weer met alle reisgenoten van de reis naar Jibin mailcontact gehad en het ziet ernaar uit dat er in het najaar toch een reunie gaat komen. Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht, maar wel gehoopt. Er staat nog wel geen datum vast maar ik heb er alle vertrouwen in dat die gaat komen.

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk hoor zo'n relaxed weekend. Zou ook hier een goed idee zijn! En wat fijn en heerlijk dat hij zo lekker bezig is op school en vooral ook geniet!!!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Marlou.
      Ik lees met plezier jouw site. Wat doet die zoon van jullie
      het toch goed op school.
      Het is te hopen dat hij het leuk blijft vinden. Ook
      geweldig dat hij zich verstaanbaar kan maken. Super

      Groetjes Tante Margriet.

      Verwijderen
  2. relaxen is zoooooooooo lekker, K3 houdt er van hihi.
    Jullie doen het echt super joh, volgens mij loopt het echt wel lekker!!! Wat goed dat Jibin ook huilbuien heeft en dat hij dat durft...en zich ook laat troosten, kanjer!

    Blijf lekker genieten, wij genieten met jullie mee :)

    Liefs van K3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zie soms jouw reacties ook verschijnen op de site van Linde Kockx - wat heerlijk om zo te kunnen meelezen, hè?!
    Ik schiet soms helemaal vol! Groetjes, Yvonne (mama van Merel & Lente)

    BeantwoordenVerwijderen