Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 30 oktober 2011

De herfstvakantie zit er weer op.

Deze week is echt voorbij gevlogen en helaas zit de vakantie er alweer op. We hebben allerlei leuke dingen gedaan, maar we hebben ook tijd genomen om weer een beetje tot rust te komen voor de komende schoolperiode.

Afgelopen donderdag zijn MaJin en ik samen met Ingrid, Rosalie en Youri gaan schaatsen. Het weer was er niet echt naar, want het was zo'n 17 graden en het zonnetje kwam regelmatig tevoorschijn, maar de meiden hadden hier nu eenmaal hun zinnen op gezet. Vorig jaar zijn we ook al eens met z'n allen gaan schaatsen en dit was de meiden zo goed bevallen, dat we dit de komende winter vast vaker gaan doen. De meiden hadden de slag zo weer te pakken, maar Youri(en zijn mama) hadden er in het begin wat meer moeite mee.


We zijn zo'n twee en een half uur op de baan geweest, maar toen kwamen de kleine gevoeligheden. MaJin en Rosalie waren toch wel regelmatig met het ijs in aanraking gekomen en ook Youri kreeg last van zijn armpjes (van het vasthouden), dus om 17.15 uur besloten we van het ijs te gaan. Per toeval kwamen we er nog achter dat we recht hadden op vrijkaartjes voor de maand februari, dus die zijn we nog even gaan afhalen bij de kassa. Iets voor zessen waren we thuis en had Igor voor het eten gezorgd. Ingrid en de kids hebben gezellig mee gegeten en daarna zijn zij naar huis gegaan. MaJin is toen in bad gegaan en schrok enorm toen ze zich uitkleedde en ik haar knieen zag. Deze waren allebei donker blauw en volgens ons meisje deden ze ook wel een heel klein beetje pijn. Toen ze uiteindelijk na een half uurtje uit bad kwam, waren haar blauwe knieen zo goed als verdwenen. Wat was nu het geval, door het vallen was haar spijkerbroek aardig nat geworden en die had enorm afgegeven op haar knieen. Gelukkig viel het dus allemaal best mee en heeft ze enorm genoten van het schaatsen.

Vrijdag hebben Igor en MaJin het samen rustig aan gedaan en heb ik de hele dag gewerkt.

Zaterdag zijn we met z'n drietjes naar het Natuur Museum geweest. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten