Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 2 oktober 2011

Het warmste weekend van oktober sinds .......

Wat is de herfst toch heerlijk begonnen. Afgelopen week was het natuurlijk al prachtig weer en omdat de voorspellingen voor het weekend ook goed waren, besloten wij om toch nog maar eens een keer naar de camping te gaan. Hier waren we sinds de zomervakantie niet meer geweest, omdat er elk weekend wel iets was. Nu stond er niets op de kalender, dus niets weerhield ons ervan om te gaan. Zaterdag na eerst nog even boodschappen te hebben gedaan zijn we naar de caravan gereden. We wisten dat MaJin's vriendinnen Lisa en Fleur er niet zouden zijn, maar helaas bleek ons buurmeisje Macy er ook niet te zijn. Het was uberhaupt vrij rustig op de camping, maar ons meisje vond dat niet zo'n probleem. Na eerst even met haar knuffels op haar kamertje te hebben gespeeld (daar was het tenminste lekker koel) zijn we daarna met z'n drietjes richting de uitkijkpost gewandeld. Hier hebben we een tijdje naar de giraffen en de zebra's gekeken en daarna zijn we nog even naar het watertje gegaan en hebben daar met steentjes gegooid. Iets wat iedereen weleens heeft gedaan. Daarna zijn we terug gegaan en hebben we de bbq aangestoken. We hebben heerlijk buiten op de veranda kunnen eten, want zelfs toen was het nog heerlijk van temperatuur. Tegen 20.30 uur is MaJin naar haar bed gegaan om daar nog gezellig een dvd te kijken met daarbij een bakje chips en wat drinken.

Vanochtend heeft ons meisje Jeroen weer eens opgezocht. Hier speelde ze in het begin vrij veel mee, maar in de loop van de tijd heeft MaJin er andere vriendinnen bijgekregen en Jeroen andere vriendjes vandaar dat ze elkaar niet meer zoveel zien. Toch was het nu weer erg gezellig, dus dat zit nog wel goed tussen die twee. 's Middag zijn we met z'n drietjes naar het SafariPark gefietst waar we voornamelijk de speeltuinroute hebben gelopen.


En van al dat geklauter en geklim krijg je natuurlijk enorme dorst. Het was dan ook behoorlijk warm en dan is het ook heel belangrijk om je vochtgehalte op pijl te houden.


We hebben natuurlijk niet alleen maar klimtoestellen gezien, maar ook de prachtige dieren. En Yvonne en Jeroen, deze keer voornamelijk van de voorkant.


Om 16.00 uur zijn we richting de uitgang gegaan en zijn we op ons gemak terug gefietst naar de camping. We hebben daarna gelijk onze spullen gepakt, want we hadden ons voorgenomen om thuis te eten, zodat MaJin gewoon lekker op tijd naar bed kon. Dit is ook gelukt en onze dame ligt inmiddels alweer een hele tid te slapen in haar juniorbed (wat volgens haar toch niet blijvend is)

1 opmerking:

  1. hahahahaha we zijn JALOERS!!!!! Jullie zien wel de voorkanten van al die prachtige dieren ;-)

    Leuk om te lezen dat jullie zo heerlijk genieten met zijn drietjes... en ooooh wat hopen we dat we straks kunnen lezen hoe jullie met zijn viertjes aan het genieten zijn :-D

    Liefs van Jeroen & Yvonne

    ps: binnenkort maar even mailen voor een nieuwe date? xxx

    BeantwoordenVerwijderen