Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 16 oktober 2011

De jaarlijkse reunie

Gisteren was het eindelijk weer zover, de reunie van de KunmingKids. Elk jaar komen we minimaal een keer bij elkaar en hier kijken wij steeds erg naar uit. Op een gezin na was onze reisgroep compleet, maar deze leegte hebben San, Ingrid en de kids opgevuld. Dit lijkt misschien een beetje vreemd, maar dat is het niet echt. Tenslotte kregen San en Ingrid net als wij op 25 oktober 2006 het voorstel van Rosalie en ze waren ook bij het afreisgesprek op 7 december 2006. Alleen bijna zeven jaar geleden waren de groepen zo groot dat deze in tweeen werden gesplitst. San en Ingrid zaten in de groep die op 10 december naar China vertrok en wij met nog 8 andere stellen zijn op 14 december afgereisd. Daarnaast hebben San en Ingrid dit jaar de reis naar Youri met twee stellen uit onze reisgroep gemaakt, dus ze zijn zeker geen vreemden voor de meesten van ons. Natuurlijk hebben we van te voren wel even overleg gehad met iedereen, maar niemand had er moeite mee.

Om 13.00 uur hadden we afgesproken bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk. Iedereen was netjes op tijd en zo konden we eerst even lekker bijpraten, terwijl de kinderen zich prima vermaakten op de speeltoestellen.


Zo leuk om te zien hoe groot en wijs ze allemaal worden en wat nog leuker is om te zien, is dat de groep steeds groter wordt. We waren met 18 volwassenen en 18 kinderen en volgend jaar worden dat er hoop ik 19.


Na ruim een uur te hebben gekletst, was het tijd om een heerlijke wandeling door de bossen te maken. Igor en Luc zijn niet meegegaan i.v.m. lichamelijke klachten, maar de rest had er ontzettend veel zin in. We troffen het natuurlijk ook wel heel erg met het weer, dus we hebben echt volop genoten.


Na zo'n drie kwartier te hebben gewandeld hebben we de achterblijvers opgepikt en zijn we naar het pannenkoekenrestaurant de Ontdekking gereden. Hier zijn de papa's en mama's het terras op gedoken en zijn de kids weer met z'n allen gaan spelen. Er is hier ook vanalles te doen, zowel buiten als binnen en dus ideaal voor dit soort bijeenkomsten. Je kon wel duidelijk zien dat Rosalie, Fenna en MaJin elkaar veel vaker zien, want zij waren de hele dag vrijwel onafscheidelijk. Gelukkig hebben ze samen ook wel met andere gespeeld, want dat is natuurlijk wel het hele idee van een reunie (of is het meer iets voor de ouders ????)


Om 17.00 uur konden we aan tafel en hebben we met z'n allen pannenkoeken gegeten. Om 19.00 uur zijn we langzaam afscheid van iedereen gaan nemen en konden we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Samen met Karin en Marcel zijn wij nog even naar San en Ingrid gereden om daar nog even gezellig na te praten en uiteindelijk waren we om 21.30 uur thuis. Op naar de volgende reunie en hopelijk dan met onze tweede kanjer.

Vandaag hebben we de knoop doorgehakt en hebben we MaJin's bed verhuisd. Natuurlijk kon ik het niet laten de hele kamer opnieuw aan te pakken en zo ligt ons meisje er nu bij.


Ik moet wel zeggen dat ik er nu aardig doorheen zit, maar ik ben ontzettend blij met het resultaat en ons meisje gelukkig ook. Haar oude kamer is nu tijdelijk speelkamer geworden en hier kan ze zich de komende tijd lekker vermaken met haar barbies en playmobil.

2 opmerkingen:

  1. Marlou, is MaJin op de foto op de bovenste
    rij tweede van links ????
    Heeft een prachtige slaapkamer gekregen maar
    die had ze al.Dikke kus tante margriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi foto van al die kinderen zo bij elkaar.

    En majin haar kamertje ook echt heel leuk, wij zijn nu toevallig op zolder bezig, lisa wil ook wat anders, zodra we klaar zijn zal ik ook foto's maken voor op me site.
    Ze krijgt het van ons voor haar verjaardag, wat moeten we anders bedenken voor een meid dat 8 jaar wordt, dus wij gaan voor een "nieuwe" kamer met leuke nieuwe kleuren.

    gr. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen