Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 21 april 2013

Het weekend zit er weer op.

Wat gaat dat toch altijd snel voorbij.

Vrijdag was ik (lees waren wij) wat later thuis van mijn werk, omdat ik nog even wat af wilde maken. Eenmaal klaar kwam ik erachter dat ik de sleutels van het kantoor in mijn andere jas had laten zitten, maar iedereen was al gevlogen dus Igor gebeld of hij naar het werk wilde komen met de juiste sleutelbos. Aangezien wij Jibin niet alleen thuis willen laten met MaJin (flauw he) moest hij ook mee. Toen Igor zo'n 20 minuten later voor de deur stond, snel de boel afgesloten en op naar huis. Het eten was al zover klaar en hoefde alleen nog maar even opgewarmd te worden. Uiteindelijk konden we toch om 18.15 uur eten en lag Jibin er al met al toch nog redelijk op tijd in. MaJin mocht wat langer opblijven aangezien het vrijdagavond was.

Zaterdagochtend waren we er allemaal weer op tijd uit en terwijl de kids lekker even televisie lagen te kijken, hebben Igor en ik wat spullen bij elkaar gezocht voor de camping. Iets na tienen zijn we met z'n allen nog wat boodschappen gaan doen en vandaaruit rechtstreeks naar de caravan gereden. Om 11.00 uur reden we het pad op en gelijk had Jibin zijn vriendje al ontdekt en ook Jordy zag Jibin aankomen en liep gelijk op onze auto af. Leuk die prille vriendschap.
 
Ook het zusje van Jordy was van de partij, dus MaJin vermaakte zich ook prima. De hele middag hebben ze samen gespeeld en natuurlijk waren er wel wat kleine aanvaringen, maar deze waren snel gesust.
 
Om 17.00 uur hebben we de kids naar binnen geroepen en hebben we lekker frietjes gegeten. Daarna zijn MaJin en Jibin samen gaan douchen en ook nu lag Jibin er redelijk op tijd in. Ook ons meisje is op tijd naar bed gegaan, maar zij mocht nog wel even een dvd-tje kijken. Zij kan hier zo van genieten, lekker in bed met een pakje drinken en een bakje chips een filmpje kijken en tenslotte is het weekend. Helaas werd ze vanmorgen wel vroeg gewekt door haar broertje, waardoor de dag voor ons al om 6.00 uur begon (zucht). Dit betekende heeeeeeeeeeeeeel op ons gemak ontbijten en de boel een beetje rekken, voordat ze naar buiten mochten. Als het aan Jibin had gelegen had hij om 8.00 uur al bij de buurtjes aan de caravan gestaan, maar daar zitten zij vast niet op te wachten, dus we hebben het weten te rekken tot 9.30 uur.
Opnieuw hebben de kinderen zich goed met elkaar vermaakt ook al waren de meiden hun kleine broertjes zo af en toe wel even zat. Om 12.00 uur vertrokken onze buurtjes en daarna hebben wij ons nog prima met z'n vieren vermaakt.
Igor was meester bellenblaas (maar niet heus, want dat is MaJin)
 
En ik heb met MaJin het hele alfabet staan springen op de trampoline, maar daar zijn natuurlijk geen foto's van (gelukkig). Om 14.00 uur zijn ook wij de boel aan kant gaan maken, want wij hadden nog een verjaardagsfeestje van ons petekind. Jennifer, de jarige job, heeft zich gezellig bezig gehouden met haar nicht en neefje en dit konden zij erg waarderen. Helaas ging om 17.00 uur toch echt het lichtje uit bij Jibin en zijn wij naar huis gegaan met een slapend mannetje. Thuis kregen hem ook niet echt wakker, dus we hebben hem zijn pyjamabroek aan getrokken en zo in bed gelegd. Gevaar is wel dat een van ons vannacht om 4.00 uur al beneden zit, maar die gok hebben we maar genomen. Ook ons meisje was moe van al het buitenspelen van afgelopen dagen en ook zij lag er om 20.00 uur in. Ook weleens lekker zo'n rustig avondje.
 
Nog een week en dan is het meivakantie. Ook hier hebben we weer een aantal leuke dingen staan. Om te beginnen hebben we zaterdag de reunie van MaJin haar reisgroep. Vervolgens gaan we een paar dagen naar de camping en in de tweede week gaan we een midweek naar DisneyLand Parijs. We hebben er zin.
 
 

3 opmerkingen:

  1. Lang leve het campingleven!!!! Heerlijk hé dat vooruitzicht na de meivakantie! Ik kijk naar jullie verhalen!! Werkse deze week en veel plezier op school.

    Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben er weer een heerlijk weekendje op zitten. Fijn hoor zo'n camping waar je snel aan het dagelijkse leven kunt ontsnappen...
    Ik bel je snel even om bij te kletsen, ben weer een beetje in balans.....

    gr. Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marlou,

    Jullie zijn al heerlijk aan het genieten op de camping lees ik!!
    Het is lang geleden dat ik jullie site heb bezocht maar de foto's spreken voor zich.
    Een hele fijne meivakantie, geniet ervan.

    Lieve groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen