Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 26 april 2013

Vakantie, vakantie, vakantie

Vandaag de laatste dag voor de meivakantie stond in het teken van de Koningsspelen.
In het rood wit blauw togen onze kids naar school en doordat papa en mama het schooljournaal niet goed hadden gelezen, deden ze dit met volle buikjes. Eenmaal op school kwam papa erachter (ik moest vandaag helaas werken) dat het de bedoeling was dat alle kinderen op school zouden ontbijten, oepssssssss. Toch wist ons mannetje nog 2 boterhammen weg te werken en MaJin at er nog een. Daarna begonnen de spelletjes en Jibin had geluk, want voor de onderbouw waren de meeste spelletjes binnen opgezet, maar voor de hogere klassen was ruim de helft buiten opgesteld. Helaas werkte het weer niet mee, dus MaJin heeft niet alles volgens het programma afgewerkt. Toch hebben de kinderen allemaal genoten en daar gaat het natuurlijk om. 's Middags hebben ze opnieuw met z'n allen op school gegeten en hier waren we gelukkig wel op voorbereid. Na de lunch waren er nog een paar spelletjes te gaan en om 14.00 uur mochten alle kinderen in het bezit van een oranje t-shirt, een opblaaskroon en een certificaat naar huis. Wat was ons mannetje afgebrand en binnen no-time lag hij in diepe slaap. Ook MaJin was behoorlijk moe en is na thuiskomst lekker op haar kamer gaan spelen/ TV kijken. Na een rustige middag zijn ze om 17.00 uur samen met papa, mama komen ophalen en zijn we naar opa en oma gereden. Daar hebben we lekker frietjes gegeten.

Morgen hebben we de reunie van MaJin haar reisgroep en we hebben hier ontzettend veel zin in. We hebben afgesproken bij het Aardbeienhof. De bedoeling is dat de papa's en mama's gezellig bij gaan kletsen, de jongsten zich gaan vermaken in het speelgebeuren ??? en de wat oudere jongens en meisjes een heerlijke taart gaan bakken. Of het allemaal ook zo uitpakt lezen jullie een dezer dagen wel weer.

1 opmerking:

  1. Ja, ja bewegen is gezond maar ook heeeeel vermoeiend!! Jammer van het wee, maar zo te lezen hebben ze zich prima vermaakt!! Geniet van de vakantie!!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen