Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 27 juni 2013

27 juni 2012

Vandaag precies een jaar geleden om 13.35 uur ging bij ons de telefoon. Het was Dorothee van Kind & Toekomst die ons eindelijk na 5 slopende weken uit ons lijden verloste. We mochten een klein mannetje in ons gezin verwelkomen met de naam Yang Jialin geboren op 10 maart 2009. Op dat moment verbleef hij nog in de provincie Sichuan, maar we hadden goede hoop dat we hem binnen 2 maanden op zouden mogen halen. Wat waren we blij maar ook enorm opgelucht dat aan het lange wachten nu eindelijk een einde was gekomen. De felicitaties stroomden binnen en wat waren dat er veel. Zoveel mensen hadden met ons mee geleefd en wat voelde dat bijzonder.

Nog steeds hebben we tal van trouwe lezers en we ontvangen ook nog steeds allerlei leuke reacties, wat het plaatsen van berichten alleen maar leuker maakt. Dus ik zou zeggen, blijf lekker meelezen, jullie zijn voorlopig nog niet van mij af.

3 opmerkingen:

  1. Ja, die dag vergeet je nooit meer. We weten allemaal nog waar we waren, wat we aan het doen waren.....in het geheugen gegrifd en kippevel als je aan HET telefoontje denkt! En oh wat was het voor jullie moeilijk, zolang wachten. Maar enorm verblijd met een prachtige Sichuanse knul!
    En nog even en dan is Jibin alweer een jaar bij jullie. En nu zul je denken, is het nog maar een jaar, het voelt veel langer, niet weg te denken uit je leven.
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een bijzondere mooie speciale ontroerende dag! Een telefoontje waar je zooooo lang op gewacht heb en dat je leven helemaalmop zijn kop zet. Wat een heerlijk moment en wat vliegt de tijd!! Geniet van jullie mooie kleine man ( en kanjer van dochter) bij juliie krijgen ze zoveel warmte en liefde!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goh, een jaar geleden alweer!
    Blijven mooie speciale dagen!
    Groet, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen