Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 30 juni 2013

De vakantie is begonnen

Vrijdag sloot MaJin het schooljaar af met een uitstapje naar het Natuurmuseum en vervolgens een gezamenlijke lunch op school. Na de lunch werden de bedankjes aan de juffen gegeven en vervolgens was het tijd om afscheid van elkaar te nemen, het minst leuke gedeelte van de dag. MaJin heeft een hele leuke tijd gehad met juffrouw Patricia en Juffrouw Angelique en dan is het best lastig om gedag te zeggen.
Jibin was samen met alle kleuterklassen naar een nabij gelegen park gegaan. In eerste instantie leek de ochtend helemaal te verregenen, maar gelukkig werd het in de loop van de ochtend droog en genoten de kids van alle speelmogelijkheden. Igor was meegegaan als begeleiding en kon zodoende ook leuke foto's maken.



Jibin had het reuze naar zijn zin met zijn grote vrienden. Deze zal hij volgend jaar wel gaan missen, want zij gaan bijna allemaal naar groep 3. Ook de kleuters hadden 's middags een gezamenlijke lunch op school en na de boterham mochten alle oudste kleuters uit het raam glijden als afscheid van de kleuterklas. Jibin vond dit maar al te interessant, maar helaas voor hem zal hij hierop nog 2 jaar moeten wachten. Om 14.15 uur was de schooldag teneinde en begon de vakantie.

Zaterdag zijn we even naar de camping gereden om naar de vorderingen van Igor te kijken. We hebben namelijk besloten om een gedeelte van de veranda af te timmeren, zodat we weer een extra kamer hebben, waarin de kinderen kunnen spelen. Voorheen was dit Jibin's slaapkamer, maar deze is nu dus bezet en op slechte dagen missen wij deze ruimte wel. Natuurlijk is het gezellig als op een regenachtige dag MaJin en Jibin zich lekker in de caravan vermaken, maar als daar dan ook nog wat vriendjes en vriendinnetjes bijkomen, wordt het toch al gauw wat krapjes. Ook MaJin ziet deze ruimte wel zitten en ze kan dan ook bijna niet wachten tot deze klaar is, maar dit duurt nog wel even.



's Avonds hebben we met z'n vieren gezellig zitten bakplaten. Een groter plezier konden we MaJin niet doen en terwijl MaJin zat te smullen van de grote garnalen, zat Jibin te genieten van de shoarma en wij van onze kids.

Vandaag kregen wij bezoek van een adoptiegezin bij ons uit de buurt. Via een medewerkster van het consultatiebureau waren zij op de hoogte gebracht van ons bestaan en na mailcontact (met toestemming van ons) hebben we een datum geprikt om  elkaar eens te ontmoeten. Zij zijn in december van vorig jaar thuisgekomen met hun zoon van 3 jaar en zij vonden het wel prettig om ervaringen te kunnen uitwisselen met gelijkgestemden. Om 14.00 uur waren wij er helemaal klaar voor en niet veel later ging de bel. Voor de deur stonden Fina met haar prachtige zoon, maar helaas was Sjoerd verhinderd. We hebben de hele middag gezellig zitten kletsen en de jongens hebben lekker gespeeld (met en zonder elkaar). Wel moeten we regelmatig tussen beiden springen , omdat er onenigheid ontstond over hetgeen waarmee ze aan het spelen, maar hierdoor werd al wel snel duidelijk dat ze goed aan elkaar gewaagd waren. Gelukkig liep het allemaal met een sisser af en zullen we elkaar in de toekomst  nog wel vaker gaan zien. Altijd weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Morgen begint dan officieel de vakantie voor de kids en we zullen wel zien hoe we de dagen gaan vullen. Zal ook een beetje afhankelijk zijn van het weer.

3 opmerkingen:

  1. Marlou, Igor en kinderen, wij wensen jullie een
    hele fijne vacantie. Wij hopen ook dat het weer
    wat beter wordt, dan hebben wij dat ook? ???????
    Groetjes van ons uit horst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi,

    Dat is lang geleden!!!!
    Maar wel leuk om weer eens op de site te kijken.
    Wat is MaJin groot geworden. Goed om te lezen dat het zo goed gaat.
    We zijn laatst nog op speelland de Beekse Bergen geweest en moest nog aan jullie denken. Wat een toeval als we jullie daar tegen waren gekomen. We hadden daar de jaarlijkse China reunie.

    Een hele fijne vakantie.

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeeeele fijne vakantie!!!! Lekker genieten van elkaar en hopelijk ook van het lekkere weer :-)

    Wie weet komen we nog even langs maar dat hangt even van zoonlief af zeg maar.

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

    BeantwoordenVerwijderen