Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 2 december 2013

En toen hadden we nog een feestje

Zondagochtend was Jibin zo'n beetje rond zijn gewoonlijke tijd wakker (7.00 uur) en aangezien hij er de avond ervoor toch aan de late kant inlag voorzagen wij toch wel wat problemen voor die middag/avond. MaJin was ook rond 7.30 uur wakker, maar zij had haar uurtjes wel gemaakt. Eenmaal beneden hebben we eerst ontbeten en daarna zijn de kinderen lekker met de Lego gaan spelen (toch wel een geslaagd cadeau). Ze zijn wel een uur of twee aan het bouwen geweest. In ieder geval MaJin, Jibin hield het iets eerder voor gezien. Samen met ons mannetje heb ik toen het spelletje Snuffie Hup gespeeld. Geweldig hoe hij het uitschatert als het konijn omhoog springt.
's Middags hebben we pannenkoeken gegeten en daarna hebben we ons mannetje op bed gelegd. Jibin slaapt eigenlijk nooit meer 's middags maar aangezien we nog naar een verjaardag moesten en het gisteren zo laat was geworden, was het de moeite waard om te proberen. En na enig tegenstrippelen gaf hij gelukkig toe aan zijn vermoeidheid en heeft hij ruim een uur geslapen. Iets na drieen heb ik hem wakker gemaakt en hebben we ons klaargemaakt voor het feestje. Iets voor vieren kwamen we aan bij de inmiddels 6-jarige Youri en de binnenkort jarige Ingrid. MaJin vloog gelijk naar boven, waar haar vriendinnen Fenna en Rosalie al zaten en ook Jibin vertrok niet veel later dezelfde kant op. Dit gaf mij de gelegenheid om weer gezellig bij te kletsen met Karin. Tevens hebben we onze agenda's maar even getrokken, want we zullen elkaar deze maand nog wel wat vaker zien o.a. tweede Kerstdag. Vorig jaar zijn Karin, Marcel en Fenna op eerste Kerstdag bij ons geweest en zijn we samen naar de WinterEfteling geweest. Dit jaar gaan wij en ook San, Ingrid en de kids naar Karin en Marcel. De bedoeling is dat deze keer de mannen in de keuken gaan staan en wij lekker op onze luie ....... kunnen blijven zitten. Ik zeg, goed geregeld.
Om 19.15 uur hielden wij het voor gezien en zijn wij naar huis gegaan. Eenmaal in bed was ons mannetje zo vertrokken en helaas konden we dit niet zeggen van MaJin. Zij stond om 22.15 uur voor de derde keer beneden met de mededeling dat ze maar niet in slaap kan komen. Waarschijnlijk toch de spanning van deze tijd, ondanks dat ze niet meer in Sinterklaas gelooft.

Morgen opnieuw een drukke dag. Sinterklaas komt op school, opa is jarig en omdat opa jarig is brengt Sinterklaas daar ook nog eens pakjes voor de kleinkinderen. Ik vrees dat het weer veel te laat gaat worden, maar het kon niet anders, want opa is overdag niet meer thuis.

1 opmerking:

  1. Jaaaaa, heerlijke maar oh zo drukke maand. Wel leuk om de kids zo te zien genieten van deze tijd van het jaar en elkaar....

    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen