Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 1 december 2013

De eerste pakjes zijn binnen

Gisteren waren we bij mijn ouders uitgenodigd om lekker te komen eten en wie weet voor nog wat anders ..... ????? Om 16.30 uur kwamen we tegelijk met mijn zus en haar gezin aan en konden we gelijk aan de koffie en thee. Op tafel stonden allemaal lekkere dingetjes en daar hebben we ons natuurlijk te goed aan gedaan. En terwijl wij aan het kletsen waren vermaakten de kinderen zich in eerste instantie met de tablets en de oudere met hun telefoons, maar gelukkig werden deze al snel ingeruild voor de Duplo Lego. Ook samen puzzelen met opa is voor beide genieten.



Toen was het tijd voor een heerlijke maaltijd. Oma had weer flink uitgepakt en naast de grote, licht pittige, scampi's kregen we wild zwijn met stoofpeertjes en voor de kinderen zelf gemaakte spareribs. Voor een toetje hadden we geen tijd meer, want inmiddels was er post van de Sint gekomen en die moest natuurlijk gelijk worden opengemaakt.


In de brief stond vermeld dat er in huis twee zakken met cadeautjes lagen verstopt en dus begon er gelijk een speurtocht. Niet veel later kwamen ze met de zakken binnen en toen was er natuurlijk geen houden meer aan. Jibin had het liefst alles in een keer opengescheurd, maar helaas stak mama daar een stokje voor. Om beurten mochten de kids de pakjes uitpakken en wat was ons mannetje blij met al zijn cadeautjes.


Dat kon van ons meisje niet gezegd worden. Met name toen ze de doos met Lego openmaakte, vertrok haar gezicht. In eerste instantie dacht ze dat deze voor Jibin bedoeld was, maar toen wij verzekerden dat hij toch echt voor haar was, keek ze toch wel erg teleurgesteld. Tenslotte stond er in het groot 4+ op en zij wordt deze maand toch echt 10, dus zeer zeker niet voor haar bestemd. Jibin is een Brandweerman Sam boek met geluiden, het spel Snuffie Hup en een V-Tech straaljager die je kan ombouwen tot dino rijker en MaJin het spel Party en Co junior, een boek van Mees Kees en dus een doos Lego rijker. Na het uitpakken moest er natuurlijk wel worden gespeeld met de cadeautjes en Jibin maakte de huiskamer onveilig met de straaljager en MaJin koos uiteindelijk toch eieren voor haar geld en begon (met uiteindelijk toch een lach) aan de Lego.



Na een tijdje werd Snuffie Hup nog uit de doos gehaald en nadat het konijn een aantal keer in de lucht was gevlogen, was het voor ons mannetje ook de hoogste tijd om naar zijn bedje te vliegen. Het was 21.00 uur voordat we thuis waren en eenmaal in bed was hij dan ook zo vertrokken. Ook ons meisje is zich gelijk gaan uitkleden en naar bed gegaan, want vandaag hadden we weer een feestje. Morgen meer hierover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten