Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 4 december 2013

Opa 78 jaar

Gisteren werd opa (mijn schoonvader) 78 jaar en natuurlijk moest dat gevierd worden. Natuurlijk niet heel handig op een doordeweekse dag in deze drukke week, maar het kon gewoon niet anders. Tussen 18.30-19.00 uur werd iedereen verwacht, maar helaas liep dat ook nog wat uit en uiteindelijk waren we om 19.30 uur pas compleet (normaal ligt Jibin dan lang en breed in bed). Toen werd er nog eerst koffie met taart genuttigd, dus de vele pakjes die voor de schouw lagen moesten nog steeds wachten op een eigenaar. Voor ons mannetje was dit natuurlijk vreselijk lastig, want wij waren tenslotte al bijna een uur binnen en dus besloten wij hem alvast een pakje uit te laten pakken, waar hij even zoet mee zou zijn. Tot grote vreugde was dit zo'n zelfde doos Lego die zijn zus afgelopen zaterdag had gekregen en samen gingen ze aan de slag.


Ze hadden de smaak zo te pakken, dat ze de overige pakjes bijna vergeten waren. Eindelijk kon het uitpakken beginnen. Het was inmiddels al over 20.15 uur en ons mannetje was helemaal hieperdepieper.





Voor alle kleinkinderen waren er leuke pakjes bij, maar vooral MaJin en Jibin werden enorm verwend. Voor MaJin zaten er o.a. tal van schilderspullen bij, een super coole schooltas en het meidenspel giebelen. Voor Jibin dus een grote doos Lego, een spel van Planes, klei met toebehoren en ........ een goudvis in kom. Jawel, we hebben weer een huisdier en we noemen hem Haai. MaJin vond dit ook een super cadeau en was wel een klein beetje jaloers, dus 3 keer raden wat zij volgende week met haar verjaardag van haar ooms en tantes krijgt (zucht). Daarnaast had de Sint er ook nog een gezamenlijk cadeau bijgedaan en dat was het circus van Playmobil. Kortom ze zijn weer veeeeeeeeeeeeeeeeeeel te veel verwend. Rond 21.00 uur waren we eindelijk klaar met pakken en hoe ondankbaar het ook eigenlijk lijkt, wij zijn gelijk begonnen met het verzamelen van de cadeaus om vervolgens zo snel mogelijk naar huis te kunnen. Terwijl wij aan het inpakken waren gebeurde er helaas een ongelukje met de stuiterballen ( die ze ook nog hadden gehad) waardoor MaJin huilend de keuken binnen kwam. Jibin had blijkbaar de bal tegen haar oog gegooid en door alle vermoeidheid en spanningen leek dit erger dan het in werkelijkheid was. Toen eenmaal de tranen waren gedroogd zijn we snel naar huis gegaan en hebben we ze snel in bed gestopt. Het was inmiddels toch 21.30 uur.

Vanmorgen gingen ze beiden toch wel enigszins vermoeid naar school en dit uitte zich bij Jibin voornamelijk door druk doen en de clown uithangen (aldus de juffrouw). Vanmiddag heeft hij dan ook eerst lekker op de bank gelegen en daarna is hij aan de slag gegaan met zijn klei.


Hoe leuk is dit. MaJin was bij haar vriendin gaan spelen en kwam thuis met een uitnodiging voor de BFF (Best Friends Forever)-clubmiddag. Volgende week gaan de 4 vriendinnen lekker kokkerellen en gezamenlijk eten. Super gezellig.

Morgen is het hier pakjesavond, maar ik heb nu al bijna spijt van al die cadeautjes die ze hier weer gaan krijgen. Ik leer het ook nooit.

1 opmerking:

  1. Ach je bent niet de enige hoor wat betreft de cadeaus, maar beter verwend dan verwaarloosd, fijne pakjes avond. Marita moeder van May-ke en Dian 2 lieve Chinese meiden van 10 en 6 jaar.

    BeantwoordenVerwijderen