Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 26 december 2013

Wat vooraf ging aan de Kerstdagen

Druk, druk, druk, druk,........
Het begon eigenlijk al donderdag 19 december. De kinderen hoefden alleen de ochtend naar school, want 's avonds hadden zij de Kerstviering en anders zou het wel een hele lange dag worden. Om 12.15 uur heb ik beide kids van school gehaald en hebben we met z'n drietjes wat gegeten. Vervolgens heeft MaJin de hapjes voor het Kerstdiner op school gemaakt en Jibin is even op de bank gaan zitten/liggen om een filmpje te kijken.
Ikzelf ben mij ook gaan klaarmaken voor mijn Kerstdiner van het werk uit, want om 15.00 uur werd ik op het werk verwacht om vervolgens richting Antwerpen te rijden. Super gezellig natuurlijk, maar van de andere kant vond ik het ook ontzettend jammer dat ik niet naar de Kerstviering op school kon, want de klas van MaJin was dit jaar uitgekozen om het Kerstverhaal te spelen. MaJin zelf deed niet mee in het verhaal, omdat zij met het koor het stuk muzikaal moesten begeleiden. In eerste instantie baalde ze hier enorm van, want ze had graag mee willen spelen, maar toen ze eenmaal besefte dat ze nu een veel grotere rol in het stuk speelde dan slechts 2 regels tekst te hebben was ze snel om. Igor is wel gaan kijken en heeft gelukkig wat foto's gemaakt, zodat ik er nog een klein beetje van mee heb gekregen. Na het Kerstverhaal is iedereen naar zijn eigen klas gegaan, waar ze zich te goed hebben gedaan aan al het lekkers wat een ieder had meegebracht. Volgens de Juffen heeft Jibin heerlijk zitten eten en ook MaJin heeft haar (platte)buikje rond gegeten.




Om 18.30 uur was de viering afgelopen en zijn Igor en de kinderen naar huis gegaan. Voor mij moest het Kerstdiner toen nog beginnen, want nadat we in Antwerpen waren aangekomen zijn we eerst in een typisch Belgisch cafeetje wat gaan drinken en daarna mochten we in een Parfumerie zaak allemaal een geurtje uitzoeken. Een aantal jaren geleden zijn onze bazen hiermee begonnen en omdat wij dit een reuze geslaagd Kerstcadeau vinden wordt dit jaarlijks herhaald. Dit jaar is het geworden; Lady Million. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk.
Vervolgens zijn we naar een klein restaurantje gegaan en hier hebben we heerlijk zitten eten. Het was super gezellig, maar omdat er de volgende dag nog gewoon gewerkt moest worden, hebben we het niet al te laat gemaakt. Om 23.30 uur was ik weer thuis.

Vrijdag hadden de kinderen continu rooster en moesten ze een lunchpakketje mee naar school nemen. Ze hebben de hele ochtend spelletjes gedaan en 's middags hebben ze nog even film gekeken en toen om 14.15 uur kon de vakantie beginnen en ze waren eraan toe. Ikzelf heb ook maar een halve dag gewerkt, want wij zouden de Kerstvakantie inluiden met een gezellig weekendje weg en omdat de kinderen lekker vroeg vrij waren, wilden we ook op tijd wegrijden. Eenmaal thuis heb ik de laatste spulletjes in de tas gegooid en is Igor de kids van school gaan halen. Om 15.00 uur zaten we met z'n vieren in de auto op weg naar Eerbeek; Vakantiepark Coldenhove van Landal. Het was wel druk op de weg, maar we konden toch aardig doorrijden, waardoor we om 16.30 uur de sleutel hadden en we naar het huisje konden. Nadat we onze spullen een plekje hadden gegeven en een makkelijke pastamaaltijd hadden klaargemaakt, hebben we de kinderen de keuze gegeven om of nog even naar het speelbos te gaan of een dvd-tje kijken met nog wat lekkers erbij en wat denken jullie .......... Ze bleven liever in het huisje. Ook prima. Ze hebben zich met z'n tweetjes heerlijk op de bank genesteld en genoten van de dvd van Mickey Mouse. MaJin vond het prima, omdat ze wist dat zij daarna nog naar een dvd van de Dolle Tweeling mocht kijken.

Beiden lagen deze eerste avond keurig op tijd in bed.   Wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten