Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 27 december 2013

Weekend Coldenhove

Zoals in mijn vorige bericht was te lezen hebben we het eerste weekend van de Kerstvakantie doorgebracht op Vakantiepark Coldenhove van Landal. We hebben echt een heel gezellig maar zeker ook relaxt weekend achter de rug. Naast het feit dat we lekker veel spelletjes hebben gedaan, hebben gepuzzeld, getekend en gekleid hebben de kids zich ook prima vermaakt in het Speelbos en lekker buiten als het droog was. Natuurlijk mocht een avondje bakplaten en een uurtje bowlen ook niet ontbreken.












Het was echt heerlijk om er even met z'n viertjes tussenuit te zijn.

Maandagochtend begonnen we de dag met een verjaardagslied voor papa, want die was namelijk jarig. Natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij en van Jibin kreeg Igor een leuke trui en van MaJin een heerlijk set van AXE.  Van mij krijgt hij een weekendje weg voor 2, maar dat zullen wij ergens in het voorjaar gaan doen. Na de cadeautjes was het tijd voor een lekker ontbijt met verse broodjes. Vervolgens hebben we alles weer bij elkaar gezocht en in de auto gezet, want het zat er helaas alweer op. Om 10.30 moesten we het huisje verlaten, maar nog niet het park, dus terwijl wij nog even een lekker kopje cappuccino hebben gedronken hebben de kids zich nog even uitgeleefd in het speelbos. Om 11.30 uur was het dan toch de hoogste tijd om op te stappen en zijn we naar het Watermuseum in Arnhem gereden. We hadden aan MaJin de keuze gegeven of ze naar Burgers Zoo of het Watermuseum wilde en dat werd dus het Museum. Tenslotte was ze al heel vaak naar een dierentuin geweest en nog nooit naar het Watermuseum. Ik had al op hun site gekeken om te zien wat er allemaal te doen was en ik had het idee dat zowel MaJin als Jibin zich hier wel een poosje zouden kunnen vermaken. Het Watermuseum is een interactief museum, waar de kinderen overal aan mogen komen en van alles uit mogen proberen. We hebben geen spijt van deze keuze gehad, want de kinderen hebben zich echt prima vermaakt en ook Jibin was helemaal enthousiast.












Iets na vieren hadden we alles wel gezien en gedaan en zijn we op huis aangegaan. Natuurlijk moest er nog wel wat gegeten worden en aangezien we niets in huis hadden zijn we maar langs de Mac gereden. Hier doen we onze kids een enorm groot plezier mee en wij vinden het ook niet erg, dus een geslaagde afsluiting van een super gezellig weekend en de verjaardag van Igor.

Op naar de Kerstdagen. Wordt opnieuw vervolgd.

2 opmerkingen:

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Igor! Groetjes van Adriaan, Yvonne, Merel & Lente (pfff, jullie hebben inderdaad wel héél veel feestdagen in december :-)).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen