Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 8 december 2013

Het heerlijke avondje .......

Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden, maar donderdag was het dan zover. 's Morgens gezellig spelletjes doen op school en 's middags surprise voor MaJin en Pietengym voor Jibin (wat een derde Pieten-Diploma opleverde). MaJin had de grootste klier van de klas getrokken en de informatie die een ieder op het briefje met zijn naam had moeten zetten, om diegene die het lootje zou trekken op een idee te brengen voor een surprise, was niet te ontcijferen. MaJin wist toevallig dat hij op karate zit en van computeren houdt (wie tegenwoordig niet), dus het werd een laptop met daarop een afbeelding van een karate spel. Mama, Papa en MaJin hebben hier ontzettend hun best op gedaan en met de leuke cadeautjes van de Action, was het een geslaagde surprise. Gelukkig vond Tim dit ook en hij vond het erg jammer dat hij hem stuk moest maken om bij de cadeautjes te komen (tip voor de volgende keer) en hij is dan ook heel voorzichtig te werk gegaan ( Hoe zo een klier ???). Hij was ook nog eens heel blij met de cadeautjes, dus MaJin was erg opgelucht. MaJin kreeg als surprise een TV met de afbeelding van haar lievelingsdier de tijger ????? (sinds wanneer?) met daarin gelpennen en een MEGA gum. Ook zij was helemaal blij met haar cadeautjes. Het was een hele gezellige middag en beide kids gingen goed gemutst mee naar huis.
Thuis hebben we eerst wat gedronken en vervolgens heeft Jibin een filmpje zitten kijken en heeft MaJin haar huiswerk voor aanstaande woensdag alvast zitten maken. Op tijd zijn we gaan eten, want we wilden natuurlijk helemaal klaar zijn als de pakjes zouden komen. Na het eten zijn we met z'n vieren nog even heel creatief met klei geweest en toen............................werd er ineens op de achterpui geklopt. Bijna op hetzelfde moment kwamen ook opa en oma aan, dus met z'n allen zijn we naar de grote doos die voor onze achterdeur stond gaan kijken.


Snel heeft Igor de enorme doos naar binnen gesleep en samen met opa werd de inhoud ervan bekeken.


Om ervoor te zorgen dat we niet al na 10 minuten klaar zouden zijn heb ik een dobbelsteen gepakt en mocht iedereen om de beurt gooien. Zodra iemand 6 gooide, mocht diegene een cadeautje uit de doos halen. Dit mocht voor jezelf zijn, maar ook voor iemand anders. Het duurde een tijdje, maar toen was het ook gelijk goed raak. MaJin had de camping van playmobil te pakken en even later Jibin de berghut van playmobil. Daarnaast waren er nog 2 dozen Lego (de bospolitie en een boomhut), een uitgebreide nagellakset, een Wii-spel en een lava lamp voor MaJin en een helikopter, dvd van Jets en een Planes trolley voor Jibin, Daarnaast waren er nog 2 dino-eieren (welke nu aan het uitkomen zijn) een voorleesboek, stiften, badschuim, een Cars-puzzel en een geurtje voor MaJin.



Ook voor papa en mama zat er wat bij. Ik ben weer een geweldige Disney puzzel en handschoenen rijker en Igor kreeg een hapjespan van de Sint. Dat komt mooi uit, want dan kan hij alvast oefenen voor tweede Kerstdag. Wij gaan die dag namelijk doorbrengen met Karin, Marcel, Ingrid en San en vorige week is besloten dat deze keer de mannen voor het Kerstdiner gaan zorgen. Behalve dan het toetje, want dat is toch meer een vrouwen ding. Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden.
Nadat alle (en het waren er weer veel) cadeautjes waren uitgepakt zijn we aan de koffie en thee gegaan. MaJin wilde gelijk gaan Wii-en en Jibin kon niet wachten om met zijn helikopter in de weer te gaan. Na even wat gedronken en gespeeld te hebben is Jibin uiteindelijk 20.00 uur naar bed gegaan en MaJin een klein uurtje later. Onze oudste moest helaas vrijdag om 8.45 uur weer op school zijn, maar onze kleine man was gelukkig de hele dag vrij.

1 opmerking:

  1. Altijd weer genieten die blije gezichten op het avondje van Sinterklaas!! Heerlijke verwennerij!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen