Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 13 augustus 2012

En nu nog 8

Vanmorgen moest de wekker weer worden gezet, want om 8.45 uur moest ons meisje in de klas zitten. Het tempo zat er wonder boven wonder goed in en we hadden zelfs nog tijd over. MaJin was helemaal blij toen ze ontdekte dat ze naast een van haar beste vriendinnen zat. Ik heb nog even een praatje gemaakt met de juf en komende woensdagmiddag nemen we nog even de laatste dingen door. Om 12.15 uur kwam MaJin helemaal enthousiast uit school. Het was een gezellige ochtend geweest, ondanks de toets die ze al moesten maken. Ik merkte gelijk dat ze flink aan de bak had gemoeten, want ze heeft goed zitten eten. Nadat ik onze scholiere om 13.30 uur weer op school had afgezet ben ik doorgelopen naar de drukker. Op nog een paar kleine correcties na is het kaartje dan eindelijk helemaal naar onze zin (het heeft wat voeten in de aarde gehad). Woensdag zijn ze als het goed is klaar en aan het einde van de week gaan ze op de post. Verder weer wat aangerommeld in huis en alvast wat spulletjes klaargelegd die mee moeten naar China. Morgen natuurlijk het afreisgesprek en ik ben erg benieuwd met hoeveel stellen we volgende week dinsdag vertrekken en of er naast Jan en Marianne nog andere stellen zijn die meereizen naar de provincie van Jibin. Morgen een uitgebreid verslag hierover.

5 opmerkingen:

  1. Ohh, wat wordt het spannend nu.
    Echt bezig met de allerlaatste dingen.
    Ben ook zeer benieuwd met hoeveel stellen jullie gaan.
    Ik heb wel een site gevonden van mensen die ook volgende week dinsdag vertrekken, maar ik weet niet of zij ook via K&T gaan, maar gezien hun verslagjes lijkt het er wel op.
    Jan is vanmiddag ook voor onze kaartjes weggeweest om het een en ander door te geven.
    Al zal het bij ons nog wel eventjes duren voordat we ze mogen versturen, aangezien onze LOA er nog steeds niet is (baal, baal, baal)'
    Donderdag zitten we op 12 weken na voorstel en morgen op 3 maanden na LID.
    Er werd in juni aangegeven dat de LOA zo ongeveer 2a3 maanden na LID zou komen.
    Helaas is de ene sn procedure niet te vergelijken met de andere.
    Dus hier wachten we maar gewoon af (meer kunnen we ook niet doen) en ondertussen leven we heerlijk met jullie mee.

    Nog een weekje en Jibin, papa, mama en je grote zus komen eraan.

    Liefs en een hele dikke knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend .... nog een aantal dagen en dan gaat het allemaal echt gebeuren.
    Majin heeft haar 1ste werkdag erop zitten, want ik vind dat ze best hard moeten werken op school hoor, hier volgende week maandag weer.

    En je kaartjes ... pak van je hart ! Weer een stukje af, erg benieuwd hoe het kaartje eruit komt te zien hoor.
    gr. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Edwin, Anita en Xue-Ling14 augustus 2012 om 09:26

    Spannend!!!!! Veel plezier vandaag bij het afreisgesprek! En dan is het nog maar een weekje...... VOLGENDE WEEK zitten jullie al in het vliegtuig naar Jibin!!!!!!
    Groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk leuk leuk allemaal leuke dingen zeg!! Hopelijk hebben jullie een geweldige dag gehad met alle andere stellen die met jullie meereizen. Wat een mooie tijd zitten jullie nu in ondanks de hectiek misschien hier en daar. Geniet ze en nu nog maar een weekje brrr zooo leuk jullie manneke komt met de dag dichter bij nog effe en je kunt hem aanraken en hopelijk heel lekker knuffelen!

    xxx JJ en Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi,

    Het begint nu echt dichterbij te komen, wat ontzettend heerlijk. Ben zo benieuwd hoe alles gaat verlopen de komende weken in China. Ga jullie dagelijks volgen. Helaas niet meer gelukt om af te spreken in de vakantie. Heb zelf beetje baalweek achter de rug na dat gedoe met WK.
    Ennuh petje af voor Majin, hier zijn we wel weer begonnen maar nog geen toetsen, alleen nog maar leuke dingen.
    Ben ook erg benieuwd naar jullie kaartje.

    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen