Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 6 augustus 2012

Nog 15 dagen

En weer konden er vandaag wat dingen van de to-do-lijst worden geschrapt. Het financiele gedeelte is zo goed als afgehandeld. De papieren voor het visum en het legaliseren van het Statement of Aproval zijn de deur uit. De wijzigingen voor de aankomstkaartjes zijn doorgegeven. We hebben de reiszak voor de buggy opgehaald bij reisgenoten van de reis naar MaJin (en natuurlijk zijn we even blijven hangen om gezellig bij te kletsen). De afspraak bij de kinderarts voor de adoptiekeuring is gemaakt en ik heb contact gehad met VGZ om door te geven dat Jibin op de zorgpolis moet worden bijgeschreven. Lekker dat dit ook alweer klaar is. Helaas gaat niet alles zo voortvarend, want in de reispapieren heb ik ontdekt dat niet alle data in de hotelboekingen kloppen. Hiervoor heb ik vanmorgen Kind en Toekomst gebeld en ze zouden het uitzoeken en mij vanmiddag terugbellen, maar helaas is dit niet gebeurd. Morgen dus maar weer zelf bellen. Daarnaast moet ik ze ook nog even spreken over de stukken die we hebben ontvangen voor het legaliseren, welke overigens al de deur uit zijn. Van Marianne, reisgenoot, kreeg ik vanavond een telefoontje met de vraag of ik ook een mail van Kind en Toekomst had ontvangen. Nee, dus. Nou zij wel en hierin stond dat Kind en Toekomst was vergeten een tweede officieel stuk aan de laatste toegestuurde papieren toe te voegen en deze zouden zij morgen alsnog per post ontvangen. Het is niet helemaal duidelijk of deze ook gelegaliseerd moet worden, maar Marianne heeft voor de zekerheid haar aangetekende envelop, die zij ook al op het postkantoor had afgegeven, teruggehaald. Onze aangetekende envelop is nu al onderweg naar VisumChinaOnline, dus morgen ook maar gelijk navragen, waarom wij daar niets vanaf weten en of wij dit officele stuk ook nog moeten ontvangen en of deze nog gelegaliseerd moet worden. Indien dit het geval is gelijk maar met VisumChinaOnline bellen om te vragen of ze onze aanvraag even willen vasthouden totdat wij het laatste stuk hebben toegestuurd. Wat een gedoe toch allemaal en dat terwijl ik morgen moet werken. Gelukkig heb ik afgelopen zaterdag nog wat uurtjes gemaakt, dus dat compenseert de boel.

2 opmerkingen:

  1. Dat gaat goed zo met de regelzaken. Er kunnen al een hoop dingen worden weg gestreept van jullie lijstje. Goh wat gaat het nu snel he. Voor je het weet zit je in het vliegtuig onderweg naar jullie knappe knul. Wij zijn ook aan de laatste daagjes begonnen. Het zit er bijna op. We hadden het gerust nog langer uitgehouden hier. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.......
    Succes met de laatste regeldingetjes.
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,

    wat fijn dat jullie nu de definitieve afreisdatum hebben en echt af kunnen tellen...........goh, na al die jaren zijn jullie over een paar weekjes met z'n 4-en..............!!

    Veel plezier met af tellen...............
    Groeten,
    En Shi, Aoying, Marcel & Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen