Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 5 augustus 2012

Nog 16 dagen ...

..... en dan vliegen we richting ons mannetje. Wat hebben we er ontzettend veel zin in en wat kijken we uit naar de eerste ontmoeting met onze zoon. We vinden dit ook wel weer heel erg spannend, want hoe gaat hij reageren. Wij kijken hier natuurlijk al jaren naar uit, maar Jibin zit vast niet op een stelletje vreemden te wachten die hem bij alles wat hem bekend is weghalen (slik). Het komt vast allemaal wel goed, maar toch. Gisteren weer wat inkopen gedaan voor de reis en daarnaast alle papieren voor het visum en de legalisatie in orde gemaakt, zodat deze morgen aangetekend verstuurd kunnen worden. Morgen Kind en Toekomst nog even bellen, want ik heb ontdekt dat we een nacht dakloos zijn. Bij het hotel in Chengdu staat namelijk dat we daar op 22 augustus aankomen (moet zijn 23 augustus) en dat we er op 29 augustus vertrekken, maar in Beijing zijn we pas op de 30ste weer welkom, dus dat wordt een nacht op het vliegveld vertoeven. Wordt vervolgd

2 opmerkingen:

  1. Spannend spannend spannend!!!!!!! Het aftellen is nu definitief begonnen, de kriebels kriebelen er lustig op los, WAUW!!!!

    Op naar 21 augustus, Jibin...papa, mama en grote zus komen er aaaaaaaaaaaan woehoeeeeeee.

    En de eerste ontmoeting zal idd mooi maar ook heftig zijn, maar jullie zijn goed voorbereid en Jibin krijgt vast en zeker gauw het eerste voorzichtige vertrouwen dat hij in een warm nestje terecht is gekomen :-)

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nachtvlucht????? Nee, geintje hoor. Gewoon bellen en het allemaal recht laten zetten! Fijn dat je er nu achter komt. Wil graag jullie ervaring horen met visumonline, want da's altijd handig voor de toekomst.

    Groetjes,
    Edwin, Anita en Xue-Ling

    BeantwoordenVerwijderen