Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 28 november 2012

Ballet

Afgelopen maandag was het kijkles bij ballet en natuurlijk wilden wij MaJin wel weer eens zien dansen. Niets is tenslotte leuker om te zien hoeveel plezier ons meisje hierin heeft. Inmiddels zit ze hier alweer 3 jaar op, maar het verveelt haar nog lang niet. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de ontzettend leuke manier van lesgeven door een ontzettend lieve en goede balletjuf maar ook door het leuke clubje meiden die allemaal erg goed met elkaar overweg kunnen. Ons mannetje heeft ook vol bewondering naar zijn grote zus gekeken en dat hij onder de indruk was heeft hij niet onder stoelen of banken gestoken. De Oooh's en Aaah's klonken regelmatig door de zaal. Gelukkig kon iedereen er wel om lachen, dus we hebben de 50 minuten gewoon met z'n allen uit kunnen zitten. Hieronder een aantal foto's van onze prima ballerina;
En terwijl ik dit bericht aan het plaatsen ben, zit Jibin gezellig naast mij met zijn autootjes te spelen en om aan te geven hoe goed het met de taal gaat hier het korte gesprekje wat we hadden. Jibin laat een van zijn autootjes van de tafel rijden en hij zei toen; Auto op de grond gevallen. Mama pakken. Ik zei toen; Nee, Jibin heeft hem zelf van de tafel laten rijden. Waarop hij zei; Jibin zelf pakken. Toen hij dit had gedaan gaf ik hem een knuffel, maar toe zei ons mannetje; Niet doen mama, pas op !! Dit is toch helemaal geweldig.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi moment en heerlijk dat het zo goed gaat!

    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke genietmomentjes... van ballerina tot gesprekje met zoonlief, heerlijk he? Lekker van blijven genieten meid!

    Liefs van K3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen