Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 12 mei 2013

Dag 3 dinsdag 7 mei


Na een gebroken nacht waarbij Jibin van 2.00- 4.00 uur wakker is geweest, zijn we uiteindelijk om 8.15 uur opgestaan. Dat wordt vandaag dus geen lange dag. Om 11.uur zijn we naar de Studio’s gegaan en de binnenkomst was al heel anders dan gisteren, toen het met bakken uit de hemel kwam. We zijn als eerste naar de Art of Disney Animation gegaan. Hier hebben we gezien hoe de tekenfilm is ontstaan en we hoopten dat we een tekenles bij zouden mogen wonen, maar helaas was dat ook deze keer niet mogelijk. Gelukkig kon MaJin zich in een ander gedeelte nog even uitleven en heeft ze een leuk tekenfilmpje getekend van een kruipende worm.
 

 
Daarna zijn we naar de vliegende tapijten gelopen en wat zitten de kids toch te glunderen als ze in zo’n simpele attractie zitten. Heerlijk gewoon.
 
 
Daarna wilden MaJin en ik eigenlijk in Nemo, maar de wachttijd was meer dan een uur, dus daar zijn we maar even aan voorbij gegaan. Jibin is vervolgens heel stoer met Igor in de Toy Soldiers Parachute Drop gegaan en terwijl zij hier 50 minuten hebben staan wachten zijn MaJin en ik nog wat Disney figuren gaan opzoeken.
 


 
Eenmaal weer compleet, zijn we in de Tram Tour gestapt en wat vond Jibin dit spannend. We zaten dan ook precies in het midden  en terwijl we flink door elkaar werden geschud hadden we goed zicht op de steekvlam, gevolgd door de overstroming. Jibin is snel bij papa op schoot gaan zitten en vanaf dat plekje heeft hij verder alles bekeken.
 

 
Eenmaal uitgestapt konden we nog net een stukje parade meepakken en daarna de show van Animagique. Een korte zang en dans show waarin stukjes uit diverse disneyfilms de revue passeren. Om 17.00 uur stonden we weer buiten en besloten we dat het genoeg was geweest voor vandaag. We hebben tenslotte nog 2 dagen en de dingen die we vandaag niet hebben gedaan komen de komende dagen nog wel aan bod. Op de weg terug nog wel even een Mickey en Minnie gescoord, want deze mogen natuurlijk niet ontbreken na een bezoekje aan DisneyLand.
 

 
Terug bij de caravan hebben we lekker rijst gegeten en om 19.00 uur lag ons mannetje heerlijk in zijn bedje.

Ook MaJin lag er bijtijds in en nu maar hopen op een goed nacht.

1 opmerking:

  1. Hoi lieve luitjes.

    Zo te zien was het weer genieten op jullie
    vacantie. Vooral aan de gezichtjes van jullie
    kinderen was dat te zien. Ook de fotos zijn heel
    leuk. Jammer van het weer maar daar kun je niets aan doen.
    Joyce was in Italie en daar was het ook niet geweldig.
    Wacht weer op het volgende verslag. Tante Margriet.

    BeantwoordenVerwijderen