Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 1 mei 2013

De afgelopen dagen ....

 Zondag was het om 7.15 uur dag (niet slecht) en heeeeeeeel rustig zijn we opgestart. Om 13.00 uur zouden we Maud, een schoolvriendinnetje van MaJin ophalen en doorrijden naar de camping. Maud zou gezellig een nachtje blijven logeren en wat had ons meisje hier zin in. Toen Maud in de auto stapte, vertelde ze dat ze die nacht pas om 2.00 uur was gaan slapen en dat ze erg moe was. Dit was ook goed te merken, want Maud was zichzelf niet. Eenmaal op de camping probeerde ze er wel wat van te maken, maar dit lukte helaas niet. Na wat moed te hebben verzameld vertelde ze ons dat ze graag naar huis wilde en we hebben toen gelijk haar moeder gebeld. Toen het hoge woord eruit was en ze wist dat ze die avond in haar eigen bed zou slapen, leefde ze wat op en heeft ze toch nog even gezellig meegedaan. Uiteindelijk heeft ze ‘s avond ook nog bij ons gegeten, maar om 20.00 uur heeft Igor haar naar huis gebracht. MaJin was erg teleurgesteld, maar gelukkig begreep ze het wel. Jibin hebben we vandaag alleen maar in gezelschap van Jordy gezien. Wat hebben die twee een lol met elkaar, zo leuk om te zien. Ze hebben zelfs al hele gesprekken met elkaar. Waar zouden ze het dan met z’n tweeen over hebben ??? 

Maandag was het  helaas alweer vroeg dag, maar deze keer was het MaJin die al om 6.30 uur wakker was. Blijkbaar was ze wakker geworden van de kou, ondanks dat er een dubbel dekbed op haar bed ligt en ze een lange pyjama aan had. In bed even televisie kijken was deze keer geen optie, dus Igor is met MaJin in de kamer bij de kachel gaan zitten. Helaas werd, door al het gestommel, Jibin ook wakker en hij is nog even bij mij in bed gekropen. Van slapen kwam helaas niets meer. Om 8.00 uur zaten we allemaal in de kamer en niet veel later hebben we met z’n vieren uitgebreid zitten ontbijten. Daarna zijn we gaan douchen en aankleden en om 10.15 uur stoven de kids naar buiten. Ook Macy en Jordy waren al van de partij en gelijk hadden ze alweer de grootste lol. Doordat Maud gisteren niet wilde blijven logeren, hadden wij gisterenavond de oma’s gebeld om te vragen of ze zin hadden om even op de koffie te komen en dat leek hen wel gezellig. Helaas hebben zij de kinderen maar weinig gezien, want die hadden het veel te druk met spelen. Slechts voor het eten waren ze bereid om even naar binnen te komen, maar daarna waren de vogels alweer snel gevlogen. Toen het ’s middags begon te regen is MaJin met Macy op haar kamer gaan spelen en Jibin is bij Jordy in de voortent gaan spelen. Regelmatig namen we even een kijkje om te zien hoe het ging, maar wat kunnen die jongens toch leuk met elkaar spelen. Ook MaJin en Macy hadden het goed naar hun zin. Zij hebben deze regenachtige middag lekker doorgebracht op het strand in Italie, waar ze met het vliegtuig naar toe zijn gegaan. Heerlijk nog die fantasie van die meiden. Kortom opnieuw een geslaagde dag op de camping. 

30 April 2013 Kroningsdag. Opnieuw de dag rustig opgestart (voor de TV natuurlijk) en om 10.00 uur stond Jibin alweer te trappelen om naar buiten te gaan. Voor de middag zijn we lekker rondom de caravan gebleven en nadat we tussen de middag even wat hadden gegeten, zijn we naar de AfricaClub gelopen.
 
 
Hier zou het een en ander zijn georganiseerd door het animatieteam. Andere jaren vieren we Koninginnedag op ons eigen veldje met allerlei leuke spelletjes en lekkers , maar omdat er nu zo weinig caravans bezet waren, hebben we daar dit jaar vanaf gezien. Samen met de familie van Macy en Jordy waren we om 14.00 uur op de plaats waar het allemaal zou gebeuren. Er liepen wel wat kinderen rond, maar het was niet super druk. Macy en MaJin hadden zich aangemeld voor de spelletjes en Jibin en Jordy hebben het springkussen en de midgetgolfbaan onveilig gemaakt.
 



 
De kinderen hebben zich prima vermaakt, maar het was best wel een armoedig gebeuren. De jongelui van het animatieteam waren er vooral om de groepjes bij elkaar te houden, want van de spelletjes zelf hadden ze weinig kaas gegeten. Hoe triest is het als iemand niet weet hoe je moet spijkerpoepen.   Na een klein uurtje hadden ze het parcours afgelegd en moesten ze hun kaart inleveren. Waarvoor is mij nog een raadsel, want er stonden alleen maar hartjes op getekend. Net toen we weer terug wilden lopen, hadden de jongens de ieniemienie vrijmarkt ontdekt en hoe kun je die 2 mannen nu iets weigeren als ze zo verlekkerd naar die auto’s zitten te kijken.


Om 16.00 uur waren we terug bij de caravan en zijn we de boel weer gaan inpakken en opruimen, want we moesten nog naar een verjaardag.  De broer van Igor wordt namelijk volgende week 50 en dit werd gevierd met een BBQ. Ik kan niet anders zeggen dat dit perfect verzorgd was en dat we heerlijk gegeten hebben. Om 20.15 uur zijn we toch maar eens op huis aangegaan, want beide kids waren behoorlijk moe. Gelukkig wonen we heel dicht bij elkaar, dus binnen 5 minuten waren we thuis en om 20.30 uur lag Jibin in bed en MaJin niet veel later.  

Vandaag, woensdag, zijn we nog even naar de stad geweest met ons petekind, omdat zij nog iets mocht uitzoeken voor haar verjaardag en natuurlijk zijn MaJin en Jibin ook weer verwend.


 

De komende dagen staan in het teken van even bijkomen en bijtanken.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk!!

    (en de discipline om iedere keer maar weer te posten.. respect.. een heleboel :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om te lezen hoe jullie genieten met elkaar als gezin!! Lekker bij tanken en dan........... Weer genieten!!!!!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey lieverds,

    ik ben weer helemaal bijgelezen hoor hihi (sorry kwam er nog even niet van). Zo te lezen hebben jullie een héérlijke vakantie... het genieten spat van het scherm af :-)

    Geniet nog maar even lekker verder.

    Dikke kus van K3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen