Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 29 mei 2013

Een onverwachte woensdagmiddag

Daar het vanmorgen nogal regende, vond ik het een goed plan dat Igor de kinderen even naar school zou brengen terwijl ik de ontbijtboel zou opruimen. Toen hij terugkwam, had hij ineens 3 vrijkaartjes voor het circus Renz in zijn hand. Op het schoolplein was hij iemand tegengekomen die voor die middag 3 kaartjes had, maar op het laatste moment was verhinderd. De voorstelling zou om 14.00 uur beginnen en zou 2 1/2 uur duren. Een hele zit, dus.

Toen we om 12.30 uur MaJin en Jibin op gingen halen, vertelden wij hen gelijk over de onverwachte plannen van  die middag en ze waren helemaal enthousiast. Niet dat ik het idee had dat Jibin wist waar we het over hadden, maar hij had er helemaal zin in. Snel hebben ze thuis een aantal pannenkoeken gegeten en om 13.15 uur stapten ze met Igor in de auto. Ik was erg benieuwd of ze de hele voorstelling zouden uitzitten, want 2 1/2 uur is behoorlijk lang en ons mannetje heeft absoluut geen zitvlees. Wonder boven wonder is dit dus wel gelukt en hij heeft werkelijk zijn ogen uitgekeken. MaJin heeft zich ook prima vermaakt, ook al was ze niet van alles erg onder de indruk. Daarnaast was het ook wel een beetje vreemd dat er geen leeuwen en olifanten meer te zien zijn, maar deze zijn nu vervangen door koeien, varkens en geiten. De nieuwe circusdieren anno 2013 (waarschijnlijk al veel langer, maar wij zijn niet zo'n circusmensen). Ook waren er een tweetal paardennummers en of het nu daardoor kwam weet ik niet, maar ons meisje zat weer gelijk onder de bultjes in haar gezicht. Dit heeft ze al eens eerder gehad toen ze in aanraking was geweest met paarden, maar nu heeft ze ze  niet eens aangeraakt. Eenmaal thuis hebben we met z'n vieren lekker gegeten en daarna zijn broer en zus samen in bad gegaan. MaJin even goed gewassen en gelukkig trokken de bultjes vanavond al weg. Wat gaat het op dit moment toch lekker tussen die twee, dus we genieten volop.





1 opmerking:

  1. Wat herkenbaar dat zitvlees.....Zal wel een Yibin's trekje zijn misschien????? Zhi heeft ook echt geen zitvlees en toen hij een jaar in Nederland was zijn we ook naar het circus geweest. Voor Zhi was het echt wel een behoorlijke zit. Regelmatig werd wel gevraagd wanneer de voorstelling klaar was.....
    Zo de kaartjes hebben we in huis voor de Efteling en we hebben er veel zin in. 15,00 euro p.p. (entree en daarbij ook nog 8,00 euro aan vouchers om daar te spenderen). Dus wij zitten echt voor een koopje in de Efteling volgende week.
    We hebben nog even contact!
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen