Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 13 mei 2013

Dag 4, woensdag 8 mei


Jibin heeft de hele nacht doorgeslapen, maar was helaas al wel om 5.00 uur wakker. Gelukkig heeft Igor hem voor een dvd van Mega Mindy stil weten te houden tot 7.00 uur en toen zijn ze samen “verse” broodjes gaan halen. MaJin en ik hebben daardoor tot 7.15 uur kunnen “uitslapen”.  Jibin is een groot fan van deze roze held en ook in de auto zingt hij fanatiek mee met de liedjes op de CD (Hoe stoer is dat ). Door deze vroege start zaten we alweer op tijd aan de ontbijttafel. Echt haast hadden we niet, want het regende alweer en een hele ochtend door de regen lopen is niet echt mijn ding, zelfs niet in Disney. We besloten dan ook om eerst maar eens te gaan zwemmen en daarna zouden we wel verder zien. Om 10.00 uur lagen de kids en Igor in het zeer koude water (vandaar dat ik niet van de partij was) en kon ik zo mooi foto’s maken vanaf de kant.
 

 
Wij waren niet de enige die op dit idee waren gekomen en het halve zwembad was gevuld met Nederlanders. We kwamen zelfs een klasgenootje van Jibin tegen, die ook een midweek op de Ranch verblijven. Na een uurtje was het genoeg geweest en zijn ze gaan douchen en aankleden.  Eenmaal terug in de caravan hebben we Jibin op bed gelegd en binnen no-time was hij vertrokken. Tijd om MaJin alsnog haar tekenles te geven en samen hebben we Minnie Mouse getekend. In eerste instantie was ze een beetje aan het mopperen omdat het niet zo wilde lukken als dat ze in haar hoofd had, maar uiteindelijk was ze toch behoorlijk trots op het resultaat en met recht. Het is een schitterende Minnie geworden.
 

 
Van al die creativiteit hadden we wel honger gekregen en hebben we lekker pannenkoeken gegeten. Om 14.30 werd ons mannetje wakker en hij had er toen twee en half  uur opzitten. Ook hij heeft lekker pannenkoeken gegeten en toen we op het punt stonden om in de auto te stappen om naar het park te gaan, begon het weer flink te druppelen. Aangezien MaJin en Jibin op dat moment ook gezellig met Mickey en Minnie aan het spelen waren, hebben we gewacht tot het droog werd. Uiteindelijk zijn we om 15.45 uur op pad gegaan. Vandaag was het DisneyLand Park opnieuw aan de beurt en deze keer zijn we in Pirates of the Caribbean, de raketten en opnieuw in Buzz Lightyear gegaan.
 






 
Ook wilden we graag in Peter Pan, maar de Fastpass werkte niet en dit betekende een wachttijd van ruim een uur en er moest ook nog gegeten worden, dus deze staat voor morgen op het lijstje.
 
 
In de Village zijn we wat gaan eten en helaas was dat niet mogelijk in het restaurant met de Disney Figuren. Eerder deze week hebben we dit al willen bespreken, maar het was al voor de hele week vol geboekt (hoezo gaat het economisch slecht in Europa). Het werd dan ook pasta voor de kinderen en een wrap en panini voor ons. Dit smaakte gelukkig beter dan de maaltijd die wij eerder deze week op het park hebben genuttigd. Om 21.00 uur waren we terug op de Ranch en is Jibin gelijk naar bed gegaan. Deze keer had hij geen zin om te gaan slapen, want hij wilde liever in ons eigen huis slapen. Gelukkig is het dan ook de laatste nacht hier. Morgen om 11.00 uur moeten we uit de caravan zijn en gaan we voor de laatste keer naar de 2 parken . Eerst naar de Studio’s voor nog wat ongedane zaken en dan naar het DisneyLand Park voor de afsluiting. We denken erover om morgenavond terug te rijden, zodat ze lekker de hele rit kunnen slapen. Daarna hebben we 3 dagen om bij te komen en die zullen we zeker nodig hebben.

1 opmerking:

  1. Oooooohhhhh wat een heerlijke verhalen en geweldige foto's!!!! Disney staat bij ons ook op het programma en als ik de foto's zo zie ben ik geneigd gelijk te boeken hahahahaha. We wachten even tot volgend jaar (12,5 jaar getrouwd) of tot spruit nummer 2 thuis is... maar oehhh kan bijna niet wachten hihi.

    Liefs van K3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen