Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 10 mei 2013

We zijn weer in de lucht

We zijn vanmorgen om 4.00 uur thuis gekomen van een paar heerlijke dagen in DisneyLand. Vanwege het ontbreken van een internetverbinding heb ik jullie niet op de hoogte kunnen brengen van onze belevenissen, maar die schade ga ik de komende dagen inhalen.

Hier in ieder geval alvast het verslag van de eerste dag.




Zondag 5 mei. Eindelijk mochten ze de laatste sticker plakken.
De avond ervoor was Jibin al vroeg helemaal uitgeblust en viel hij tijdens het eten van de Bamisoep in slaap . Dit was al om 18.00 uur, maar  gelukkig heeft hij deze keer de hele nacht doorgeslapen. Pas na zevenen de volgende ochtend liet hij van zich horen, dus hij had een hele ruk gemaakt. Eerst zijn we gaan badderen en douchen en vervolgens hebben we een licht ontbijt genuttigd met daarbij voor Jibin een kwart Primatour tabletje. Terwijl deze even moest inwerken heeft Igor de auto volgeladen en heb ik nog even de laatste dingen aan kant gemaakt. Om 9.15 uur zijn we in de auto gestapt en zijn we op weg gegaan richting Parijs.

De reis is perfect verlopen, hoewel ……… het eerste anderhalf uur werden we hoorntjes dol van ons mannetje, want dat kwebbeltje stond geen 10 seconde stil.
Ons mannetje was zo vol van zijn trip naar Mickey en dat was luid en duidelijk te horen, maar wat heeft hij het goed gedaan. MaJin keek lekker een dvd met haar koptelefoon op, dus die had nergens last van.



We hebben regelmatig een pauze ingelast, waarbij we even een kleinigheidje aten en dronken en daarnaast mochten ze bij de eerste stop ook het cadeautje van oma uitpakken. Jibin had een mooie houten trein en MaJin een kinderatlas gekregen. Wat waren ze blij met hun cadeautjes, dus heel erg bedankt oma. Ondanks dat hij goed uitgeslapen was heeft hij ook in de auto nog ruim een uur geslapen en ons meisje ook

Na een kleine omweg (hoe kan het, zou je zeggen met een TomTom) kwamen we om 15.30 uur aan bij de Davy Crockett Ranch. We zijn eerst naar de caravan gereden en hebben de auto uitgeladen. Daarna zijn we de tassen en koffers gaan uitpakken en de kids hebben nog even buiten gespeeld.
 

 

Om 17.00 uur zijn we pasta gaan maken en deze hebben we daarna lekker op de veranda op kunnen eten.  Om 18.00 uur zijn we alsnog naar het DisneyLand Park gereden, want het park bleek tot 22.00 uur open te zijn. We hebben even op ons gemak rondgeslenterd en we zijn in It’s a small world(2x) en in het Buzz Lightyear laserschieten geweest. Jibin keek bij alles zijn ogen uit. Tegen 20.30 uur zijn we nog even een Disney Store ingedoken en daar heeft Jibin 2 Cars auto’s uitgezocht en MaJin een zingende pop van Rapunzel.  Aangezien de keuze niet snel gemaakt was, waren we toch pas om 21.45 uur terug in de caravan. Binnen een kwartier lagen ze allebei in bed en nu maar hopen dat het een rustige nacht wordt.







 

1 opmerking:

  1. Wauw ben zo benieuwd naar de rest van de verhalen en foto's! Wat een schitterende stralende foto's!

    Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen