Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 11 mei 2013

Maandag 6 mei, dag 2.


Maandag begon helaas alweer behoorlijk vroeg. Om 7.00 uur kwamen er al allerlei vrolijke geluiden uit de slaapkamer en beide kids leken helemaal uitgeslapen. Dat konden papa en mama helaas niet zeggen, maar ach het is vakantie zullen we maar zeggen. De cadeautjes van gisteren werden voor de dag gehaald en hier hebben ze een hele tijd leuk mee zitten spelen. We hadden ook geen enkele haast, want buiten was het een heel klein beetje gaan regenen en we dachten we wachten wel tot het droog is. Helaas ging die vlieger niet op, want na alle uitgebreide ochtendrituelen te hebben afgehandeld, kwam het inmiddels met bakken uit de hemel. In de verte leek het wel wat lichter te worden en het was inmiddels al 11.15 uur, dus we zijn toch maar in de auto gestapt en naar het park gereden.
 

 
In eerste instantie was het de bedoeling om opnieuw naar het DisneyLand Park te gaan, maar gezien de regen dachten wij dat het verstandiger was om te beginnen in de Studios’s waar je meteen bij binnenkomst al kunt schuilen. Blijkbaar waren we niet de enige met dat idee en de rij voor de koffie of wat anders was langer dan bij welke attractie ook. In een Disney Store hebben we voor MaJin en Jibin  regencape’s aangeschaft, maar uiteindelijk heeft alleen Jibin hier gebruik van gemaakt, want onze grote meid vond dat toch wel voorschut. Helaas hield het maar niet op met regenen en Igor en ik besloten dat we terug zouden gaan naar de caravan, daar wat zouden eten en Jibin in bed zouden leggen, zodat we later in de middag onder het genot van een heerlijk zonnetje (stille hoop) terug zouden gaan en dan ‘s avonds gewoon wat langer zouden blijven. Natuurlijk waren de kinderen het daar in eerste instantie niet mee eens, maar eenmaal in de auto hadden ze beiden weer goede zin en zagen ze het voordeel hier wel van in. Na heerlijk tosti’s te hebben gegeten is Jibin lekker gaan slapen (wel na enig protest en uiteindelijk in het bijzijn van papa) en is MaJin bij ons op bed even op de tablet gaan spelen. Dit gaf mij de tijd om alvast aan dit verslag te beginnen (wat jullie pas later zullen lezen, omdat we geen internetverbinding hebben). Inmiddels is het 14.30 uur en komt de zon al zeer regelmatig achter de wolken vandaan.



Uiteindelijk heeft Jibin ruim anderhalf uur geslapen en in die tijd heb ik lekker op de veranda een flesje Jillz genuttigd en hebben MaJin en Igor even samen een balletje getrapt. Om 15.30 uur werd ons mannetje wakker en nadat hij even was bijgekomen hebben we hem weer aangekleed en zijn we terug naar het DisneyLand Park gereden. Dit voelde heel wat prettiger en dat was ook gelijk te merken aan de stemming bij ons vieren (eigenlijk vooral bij MaJin en mij). We hebben echt een top middag en avond gehad en we hebben absoluut geen spijt gehad van onze beslissing eerder die dag. We zijn in tal van attracties geweest en Jibin vond het allemaal even geweldig. Ook hebben we tussendoor nog op het park gegeten, maar dit was geen groot succes.  Om 20.45 uur dachten we nog even de Dream show bij te wonen, maar die bleek pas om 22.00 uur te beginnen en dat terwijl er al behoorlijk wat mensen langs de kant zaten te wachten. Dit leek ons geen goed plan en onder een klein beetje gemopper van MaJin zijn we toch maar naar de auto gelopen. Gelukkig was het klein beetje leed al snel geleden en zag ze wel in dat dat veel te laat zou worden. Opnieuw lagen de kids er pas om 22.00 uur in, maar we kunnen terugkijken op een TOP-dag. MaJin en Jibin waren vandaag echt elkaars beste vrienden.
 






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten